News Flash:

Incendiu pe un feribot italian in largul Greciei. Cele 466 de persoane la bord sunt evacuate

28 Decembrie 2014
1267 Vizualizari | 0 Comentarii
Feribotul Norman Atlantic
Un incendiu a izbucnit duminica dimineata la bordul unui feribot italian, aflat intr-o zona cu conditii meteorologice nefavorabile in largul Greciei, iar o operatiune de salvare este in curs pentru evacuarea celor 466 de persoane de pe ambarcatiune, a anuntat Paza de Coasta elena, relateaza AFP.
Feribotul "Norman Atlantic" a plecat din portul grec Patras duminica dimineata, la ora locala 5.30 (5.30, ora Romaniei), catre portul italian Ancona, si a emis un semnal de ajutor in timp ce se afla la 33 de mile maritime (aproximativ 61 de kilometri) de insulita greaca Othonoi.
Mai multe nave care au raspuns semnalului de ajutor emis de feribotul "Norman Atlantic" se aflau in jurul ambarcatiunii, iar catre ora 7.55 GMT (9.55, ora Romaniei) 55 de persoane au putut sa fie transferate catre alta nava, in timp ce alte 150 de persoane se aflau la bordul unei ambarcatiuni de salvare.
Incendiul se pare ca a izbucnit pe puntea pentru masini, pe care se aflau aproximativ 200 de vehicule. Insa caldura a cuprins rapid intreaga nava.
"Talpile de la incaltaminte incepeau sa ni se topeasca, in cabina de receptie", a declarat pentru televiziunea greaca Mega unul dintre pasagerii deja transferati catre alta nava.
Ministrul grec al Apararii Nikos Dendias a declarat pentru un post de televiziune ca a solicitat ajutorul Italiei si ca italienii au preluat conducerea operatiunii in curs. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1311 (s) | 32 queries | Mysql time :0.008928 (s)