News Flash:

Incendiu la un service auto din Timisoara. Proprietarul a suferit mai multe arsuri

6 Ianuarie 2015
1059 Vizualizari | 0 Comentarii
Proprietarul unui service auto din Timisoara a suferit arsuri la maini si la cap, fiind transportat la spital, dupa ce a incercat sa stinga singur un incendiu izbucnit, luni dupa-amiaza, in cladire.
Potrivit pompierilor, incendiul a izbucnit, luni dupa-amiaza, la un service auto situat in apropierea cartierului Plopi, din Timisoara, fiind distrusa mai bine de jumatate din hala care adaposteste service-ul auto, dar si mobilier si o masina dezmembrata.
Pompierii spun ca proprietarul service-ului locuieste in cladire si ca obisnuia sa se incalzeasca la o soba, insa la un moment dat ar fi scapat pe jos cateva scantei, care au declansat flacarile, acestea extinzandu-se cu rapiditate in hala.
Barbatul a incercat sa stinga singur focul, insa s-a ranit la maini si in zona capului, apoi a sunat la 112 si a chemat pompierii. Acestia au sosit la fata locului cu trei autospeciale cu ajutorul carora au lichidat incendiul in aproximativ 30 de minute.
Pompierii au deschis acum o ancheta pentru a stabili cu exactitate cauza incendiului, iar proprietarul service-ului a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1119 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004946 (s)