News Flash:

INCENDIAR! Tanara care a facut sex cu Usain Bolt in satul olimpic de la Rio povesteste cu lux de amanunte cum a decurs noaptea

24 August 2016
1161 Vizualizari | 0 Comentarii
bolt amanta
Jady Duarte, tanara care s-a fotografiat in pat cu Usain Bolt in timpul Jocurilor Olimpice, a povestit in presa din Anglia cum a decurs aventura ei cu triplul campion olimpic de la Rio (100 m, 200 m si 4X100 m).
Intr-un interviu pentru Daily Mail, brazilianca a oferit detalii picante si a vorbit despre un veritabil "maraton"  sexual, in ciuda faptului ca jamaicanul e cel mai rapid om de pe planeta in problele de sprint.
"De ce nu mergi la el? E Usain Bolt!"
Jady Duarte a povestit ca a fost "agatata" intr-un club din Rio, unde sprinterul de 30 de ani venise sa-si serbeze ziua de nastere.
"Statea in fata noastra si brusc si-a ridicat tricoul sa ne arate patratelele de pe abdomen. N-am mai vazut in viata mea asa ceva. Pur si simplu a trebuit sa-l ating.
M-am simtit incredibil. Muschii lui erau tari ca piatra. Dar eram atat de atenta la muschii lui incat nici n-am sesizat ca e Usain Bolt...
Stiam cine e de la TV. Mama mea tipa in timpul curselor lui pentru ca e mare fana. Este negru, inalt si musculos - chiar genul meu - dar erau atat de multe fete frumoase acolo incat nu mi-as fi imaginat ca eu voi fi aleasa.
Bodyguardul a zis ca Bolt vrea sa merg pana la el. Nu am mers din prima pentru ca voiam sa par inaccesibila. CEle mai multe s-ar fi dus acolo ca un glont, dar am vrut sa-l pun la treaba.
Cand asteptam la coada  pentru a plati si-a trimis din nou bodyguardul. Mi-a zis: De ce nu-l urmezi? E Usain Bolt!
Intr-un final, cand asteptam un taxi si mi-a zambit, dupa care a facut semnul celebru de dupa victorii, n-am mai avut niciun dubiu cine e.
Atunci m-am decis sa-i cedez. M-a tras intr-un taxi si mi-a oferit un sarut incredibil", povesteste Duarte, care insa acum e dezamagita sa afle ca nu a insemnat nimic pentru atlet: "Credeam ca e ceva intre noi, dar vad ca agata femei la fel de repede cum agata si medaliile".
"Nu am avut nevoie de Google translate ca sa inteleg ca vrea sex"
Tanara, care e mama a doi copii, l-a urmat apoi pe Usain Bolt in Satul Olimpic, unde cei doi au petrecut o noapte fierbinte.
"Nu mi-au cerut nimic la intrare (pasaport sau carte de indentitate). Nici pe el nu l-au intrebat nimic, probabil pentru ca e Bolt. Mai erau doi tipi cu noi si cred ca erau atleti pentru ca si ei erau foarte musculosi.
Am fost surprinsa ca nu m-a dus intr-un hotel scump, dar nu mi-a pasat pentru ca ne-am sarutat pe tot drumul [...]
Apoi am discutat lucruri marunte si mi-a spus ca sunt foarte frumoasa. Am folosit Google (n.r. serviciul Google translate), dar nu am avut nevoie sa-mi traduca cineva ca sa imi dau seama ca voia sa facem sex.
A pus apoi melodia Work a Rihannei. Cred ca ii place sa o asculte cand face dragoste", a mai povestit cucerirea multiplului campion olimpic, inainte sa treaca la detaliile cu adevarat picante.
Rapid doar pe pista
"A fost foarte fierbinte si pasional, ne devoram unul pe celalalt. Are corpul unui campion, desi partile lui barbatesti nu sunt pe masura - e ca un tip obisnuit.
Ma asteptam sa fie rapid, dar a fost de fapt cel mai lent sex de care am avut parte vreodata. Am facut-o timp de 40 de minute, dupa care s-a odihnit pentru cateva minute si am facut-o din nou. Cu siguranta se reface foarte repede, dar nu am mai facut-o si pentru a treia oara", a mai povestit Duarte.
Cei doi au mai ramas impreuna pana la 9 dimineanta, iar la final Bolt i-a dat braziliencei o bancnota de 100 de euro pentru a plati pentru taxi. sursa: ProSport.ro

jady duarte usain bolt jocurilor olimpice
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1807 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005075 (s)