News Flash:

In week-end debuteaza Cupa Regelui la rugby. Iata programul meciurilor

13 Septembrie 2016
1051 Vizualizari | 0 Comentarii
rugby romania2
Cele sapte echipe care activeaza in primul esalon rugbystic intern se vor confrunta in cea de-a doua editie a Cupei Regelui, care va debuta in weekend-ul care urmeaza, potrivit site-ului SuperLigii. 
Astfel, in prima etapa, sambata, 17 septembrie, Dinamo va intalni pe Timisoara Saracens, U Cluj va juca impotriva echipei CSM Stiinta Baia Mare, iar duminica, 18 septembrie, CSM Olimpia Bucuresti va primi replica Stelei. CS Politehnica Iasi va juca in etapa doua. 
Faza preliminara a competitiei se va incheia cu etapa a 7-a, care se va disputa pe 12 noiembrie. 
Cupa Regelui este cea mai noua competitie interna in sportul cu balonul oval, echipele participante putandu-si verifica jucatorii mai tineri dar de perspectiva, care au evoluat mai putin in campionat sau in Cupa Romaniei. 
Detinatoarea trofeului editiei 2015, editia inaugurala, este Timisoara Saracens, campioana en titre a Romaniei, care in finala de anul trecut a invins-o pe CSM Stiinta Baia Mare cu 24-22. 
Cupa Regelui se desfasoara in perioada de pauza a campionatului, care se va relua in martie 2017, iar pentru Timisoara Saracens este un bun prilej de a-si vedea la treaba toti jucatorii lotului, in perspectiva confruntarilor din Challenge Cup care vor incepe in octombrie. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005911 (s)