News Flash:

In sfarsit! A trebuit sa moara doi oameni pentru ca autoritatile din Bucuresti sa monteze parapeti de protectie pe cursul Dambovitei

29 Februarie 2016
1084 Vizualizari | 0 Comentarii
masina in dambovita
Primarul Robert Negoita a declarat ca intentioneaza sa monteze parapeti de protectie pe cursul Dambovitei in zona Sectorului 3 si in acest sens va solicita, luni, acceptul Primariei Generale a Capitalei, edilul adaugand totodata ca investitia necesita "relativ" putini bani.
"In afara de masurile care sunt deja luate, si anume viteza redusa, adica avem 60 km/h limita de viteza acolo, in orice varianta, astfel de zone trebuie protejate cu parapeti de protectie, pentru ca Dambovita cateodata este adanca si ati vazut ce se poate intampla. In consecinta, imi pare rau ca Primaria Generala si Apele Romane care gestioneaza acum raul Dambovita in zona Bucurestiului au lasat sa se intample asa ceva. In consecinta eu, da, am cerut ca in zona Sectorului 3, adica pe zona pe care tine de Sectorul 3 sa ne permita noua, Primariei Sector 3, sa facem noi si sa mentinem noi acei parapeti de protectie pentru ca mi se par absolut necesari. In toata lumea exista asa ceva. Cred ca avem mai bine de un an de zile de cand nu mai exista deloc acei parapeti de protectie", a declarat Robert Negoita, luni, la inceputul sedintei Comitetului Director al Asociatiei Municipiilor din Romania(AMR)
Primarul Sectorului 3 a precizat ca montarea parapetilor de protectie nu necesita multi bani. Mediafax.ro

cursul dambovitei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1341 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006678 (s)