News Flash:

In ce lux se rasfata premierul Ponta! In Caraibe, pe cel mai luxos vas de croaziera

7 August 2015
1228 Vizualizari | 0 Comentarii
vasul Oasis of the Seas
Premierul Victor Ponta s-ar afla pe vasul Oasis of the Seas, intr-o croaziera de o saptamana in Caraibe, potrivit EurActiv. Oasis of the Seas este una dintre cele mai mari ambarcatiuni de craziera, fiind considerata, printre altele, un oras plutitor.
EurActiv scrie ca, potrivit unor surse, Victor Ponta a fost vazut imbarcandu-se sambata, 1 august, pe vasul apartinand companiei Royal Caribbean, in portul Everglades din Fort Lauderdale, Florida.
Alaturi de prim ministru s-au imbarcat sotia acestuia, europarlamentarul PSD Daciana Sarbu, si cei doi copii ai acestora.
Un oficial al companiei a precizat ca ”pretul unui apartament (de luxe suite) pe Oasis saptamana aceasta este de aproximativ 5.933 de dolari (doua persoane), incluzand taxele”. ”Din pacate, nu putem discuta detaliile pasagerilor pe care ii imbarcam pe vasele noastre, avand in vedere acordurile de confidentialitate pe care le avem cu companiile de croaziera”, a mai afirmat reprezentantul companiei, citat de EurActiv.
Itinerariul croazierei este: Fort Lauderdale, Florida - Labadee, Haiti - Fairmouth Jamaica - Cozumel, Mexic - si inapoi la Fort Lauderdale, Florida.
Joi, premierul s-ar afla, conform itinerariului, in Cozumel, Mexic.
Pe puntea vasului Oasis of the Seas clientii se pot bucura de un circuit de golf, o promenada cu magazine si restaurante, cinci piscine, mai multe terenuri de baschet, sapte parcuri tematice pentru copii, doua simulatoare de valuri pentru amatorii de surf, un patinoar si mai multe sali de spectacol.

caraibe euractiv croaziera
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1239 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006196 (s)