News Flash:

IMPRESIONANT! O familie argentiniana a mers 13.000 de mile cu masina pentru a-l intalni pe Papa Francisc. Ce le-a spus Papa este INCREDIBIL! - VIDEO

28 Septembrie 2015
1093 Vizualizari | 0 Comentarii
familie cu papa
Doi argentinieni, Catire Walker si Noel Zemborain, au hotarat sa isi dea demisia de la locurile de munca si sa porneasca, alaturi de cei patru copii, intr-o calatorie ce a durat 194 de zile, facuta pentru a-l intalni pe Papa Francisc.
Toti cei sase au calatorit intr-o dubita Volkswagen si au locuit, pe parcursul calatoriei, la mai multe familii, relateaza Associated Press.
Papa Francisc le-a spus celor doi ca sunt nebuni ca au mers cu masina o distanta atat de lunga impreuna cu copiii lor. Pentru cuplul argentinian, sa-l intalneasca pe Papa Francisc a fost ca un miracol.
"Nu ne-a venit sa credem. Ne-au chemat in aceasta dimineata si eram ca in stare de soc", a povestit Catire pentru Associated Press dupa intalnirea de duminica. "A fost atat de cald. Ne-a spus ca suntem nebuni si a facut glume. Copiii l-au imbratisat foarte mult. A fost ca si cum ne-am fi intanit cu un prieten vechi, deloc protocolar, deloc formal", a mai precizat ea.
Walker si Zemborain si-au dat demisia de la locurile de munca pe care le aveau, in domeniul culinar, respectiv in marketing, si-au folosit economiile si au solicitat donatii pentru a face aceasta calatorie unica in Philadelphia.
Familia argentiniana planuieste sa isi continue calatoria pana in luna noiembrie, atunci cand cei doi adulti, impreuna cu copiii, vor zbura inapoi spre casa din Miami. Ei planuiau sa isi trimita dubita acasa cu vaporul, dar o ruda s-a oferit sa o conduca din Florida pana in Buenos Aires. Mediafax.ro

Galerie Foto

familie_argentina

Galerie Video


volkswagen
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1209 (s) | 42 queries | Mysql time :0.006166 (s)