News Flash:

IMPACT CUMPLIT PE DN 7! Trei TIR-uri s-au ciocnit, iar dintre soferi sunt in stare foarte grava

11 Septembrie 2015
2458 Vizualizari | 0 Comentarii
impact tir
Trei TIR-uri s-au ciocnit, joi, pe DN 7, in zona localitatii aradene Milova, iar doi dintre soferi au fost raniti grav si transportati la spital, in timp ce traficul a fost complet blocat doua ore, la ora transmiterii acestei stiri circulandu-se, alternativ, pe o banda din cele doua. 
Accidentul a avut loc intr-o curba deosebit de periculoasa de pe DN 7, in zona localitatii aradene Milova, unde soferul ceh al unui TIR care circula dinspre Deva spre Arad a pierdut controlul volanului si autotrenul a intrat pe contrasens.
Potrivit Biroului de presa al Politiei Judetene Arad, soferul ceh circula cu viteza neadaptata la drumul alunecos, in conditiile in care ploua.
"Soferul franase in curba, iar remorca a intrat in balans si a lovit lateral un TIR care circula din sens opus. Ulterior, acelasi automarfar a lovit un al doilea TIR de pe contrasens, insa frontal", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Arad, Ovidiu Liber.
Cele doua TIR-uri lovite pe contrasens apartin unei firme din Ungaria si transportau oglinzi si sticla, iar soferul ceh transporta materiale textile.
Potrivit politistilor, soferul vinovat si cel din al doilea TIR, lovit frontal, au suferit rani grave, fiind transportati la Spitalul Judetean cu doua ambulante. Medicii spitalului afirma ca ei au fracturi, leziuni interne si externe, dar sunt stabilizati hemodinamic.
In urma accidentului, traficul pe DN 7 a fost blocat timp de doua ore, iar la ora transmiterii acestei stiri se circula, alternativ, pe una dintre cele doua benzi ale soselei.
Politistii spun ca traficul va fi reluat in conditii normale in jurul orei 13.00, dupa ce TIR-urile avariate vor fi indepartate de pe carosabil.

trei tir milova tir
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1198 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009530 (s)