News Flash:

IMAGINI SOCANTE de pe Valea Oltului! Mai multe persoane, la un pas de moarte dupa ce bolovani de pe versant s-au pravalit peste sosea

2 Decembrie 2015
1168 Vizualizari | 0 Comentarii
bolovani valea oltului
Circulatia pe Valea Oltului intre Brezoi si Calimanesti este complet blocata din cauza caderilor de pietre alunecarilor de teren, si cu toate acestea Politia Rutiera continua sa lase masinile sa intre pe Valea Oltului dinspre Talmaciu, in loc sa le redirectioneze catre Fagaras, respectiv Brasov.
Potrivit Centrului InfoTrafic al Inspectoratului General al Politiei Rutiere, circulatia pe DN7 este blocata pe ambele sensuri incepand cu ora 14.30 intre Calimanesti si Brezoi. Pe acest tronson s-a inregistrat o alunecare de teren de aproximativ 2.200 de metri cubi de pietre si bolovani si cel putin un autoturism a fost avariat. Pana la aceasta ora nu s-au inregistrat victime. Tot potrivit IGPR la fata locului de intervine cu echipamente specializate, insa nu se da un termen de eliberare a tronsonului de drum.
Mai mult, unii soferi au fost redirectionati catre satul Perisani, pe drumul judetean 703M, drum care de asemenea a fost blocat deoarece este un drum forestier, podul peste Olt din dreptul localitatii Tutulesti fiind totodata blocat si el.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1238 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004982 (s)