News Flash:

IMAGINI SENZATIONALE! VENEZIA a INGHETAT!

19 Ianuarie 2017
1599 Vizualizari | 0 Comentarii
venezia inghetata
In ultima saptamana, Italia a fost invadata de frig si zapada, chiar si in partea de sud a tarii au avut loc caderi masive de zapada. Acest inceput de 2017 va fi, insa, cel mai bine tinut minte pentru un eveniment care nu are precedent in istorie!

Laguna si canalele din Venetia sunt complet inghetate, apa a devenit gheata si este de asteptat ca acest fenomen sa dureze cateva zile. Venetia este obisnuita cu ninsori abundente in timpul iernii, dar vremea rece, impreuna cu o umiditate speciala, au creat o inghetare totala a canalelor, scrie Il Giornale italiano.

Turisti, si chiar si localnici, sunt extrem de surprinsi de un fenoment atat de fascinant.

Poate ca ei vor trebui sa renunte la plimbarea cu gondola, dar spectacolul pe care il vad este fara precedent.

Adancimea redusa a apei si claritatea ei a asigurat ca gheata este extrem de luminoasa, mai ales in unele zone centrale ale orasului. Culoarea albastra, cu nuante albe si stralucitoare. Dar ce nu precizeaza sursa de mai sus este faptul ca toate imaginile sunt modificate, asa cum arata Hoaxes, AICI.

Meteorolog, locotenent-colonelul John Piastrucci, a explicat ca fenomenul se datoreaza proprietatilor higroscopice ale apelor venetiene, care, impreuna cu temperatura sub punctul de inghet, au creat un efect ciudat de refractie a luminii.

Galerie Foto

venezia_inghetata2
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1276 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007608 (s)