News Flash:

IMAGINI CUMPLITE pe autostrada! Si-a facut masina praf si s-a ales cu permisul suspendat, dar a scapat cu viata ca prin minune

9 Octombrie 2015
1243 Vizualizari | 0 Comentarii
intre tir
Un sofer in varsta de 25 de ani si-a facut masina praf dupa ce a ramas blocat intre doua basculante. Incidentul s-a petrecut in noaptea de marti spre miercuri pe o portiune din autostrada Sibiu - Nadlac inchisa de autoritati.
Tanarul a scapat nevatamat insa s-a ales cu o amenda in valoare de 630 de lei pentru intrarea pe un drum inchis temporar si cu permisul suspendat pentru doua luni. 
Tanarul de 25 de ani venea de la Bucuresti cand s-a hotarat sa ignore balizele care atentionau soferii ca autostrada intre Saliste si Cunta este inchisa. Dupa doar cativa kilometri, masina pe care o conducea a ajuns sa fie blocata intre doua basculante care erau parcate in zona santierului de pe A1.
Cu toate acestea, tanarul se poate considera norocos deoarece daca nu erau cele doua masini, acesta ar fi ajuns intr-o groapa de cativa metri, acolo unde autostrada a fost decopertata complet de cei care fac reparatiile in zona cuprinsa intre Saliste si Cunta, potrivit oradesibiu.ro.
”Numai soferul stie ce a avut in cap pentru ca tot tronsonul a fost inchis. Sunt si semne indicatoare care arata ca drumul era inchis. Masina era intepenita intre basculante. A avut mare noroc ca a oprit intre ele, altfel se putea intampla o nenorocire. A dat balizele la oparte ca sa intre in zona. A fost mai ceva ca in filme”, spun muncitorii care au gasit masina blocata intre cele doua basculante.
Tanarul era insotit de alti patru prieteni si voia sa ajunga la Timisoara. Acesta a fost amendat cu 630 de lei pentru intrarea pe un drum inchis temporar si s-a ales si cu permisul suspendat pentru doua luni.

Galerie Foto

intre_tiruri

Galerie Video


doua basculante sibiu nadlac
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006490 (s)