News Flash:

IMAGINE SOC! Oana Zavoranu, DE NERECUNOSCUT fara machiaj!

11 Ianuarie 2017
4051 Vizualizari | 0 Comentarii
oana zavoranuu
Oana Zavoranu, de nerecunoscut dupa ce a aparut nemachiata, intr-un filmulet postat pe contul de socializare. Vedeta si-a socat fanii, care au felicitat-o pe vedeta pentru decizia de a-si arata adevarata fata.
Oana Zavoranu, de nerecunoscut, dupa ce a renuntat complet la farduri. Bruneta s-a filmat tarziu in noapte, in pat, folosind un program de editare de pe telefon. „No make-up good night!„, a scris Oana pe Facebook.

Oana Zavoranu, de nerecunoscut fara farduri
„Wow, ce diferenta”, „Cred ca ar trebui sa renunti la farduri”, „Esti foarte frumoasa. Este pentru prima data cand te vad asa”, sunt cateva dintre comentariile lasate de prietenii virtuali. Oana Zavoranu, in varsta de 43 de ani, este una dintre cele mai sexy aparitii de pe micul ecran. Bruneta este foarte atenta la felul in care arata, motiv pentru care a luat decizii in privinta alimentatiei.Foarte mandra de trupul ei, Oana Zavoranu nu pierde nicio ocazie de a aminti ca are o singura operatie estetica: cea de la sani. Bruneta recunoaste insa ca s-a gandit, la un moment dat, sa isi mareasca si fundul, dar a renuntat de teama. sursa: Libertatea.ro

Galerie Foto

oana_zavo_fara_fard
oana zavoranu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1192 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004697 (s)