News Flash:

Iliescu spune ca retragerea lui Ponta este o greseala

13 Iulie 2015
1413 Vizualizari | 1 Comentarii
iliescu
Retragerea lui Victor Ponta de la conducerea PSD este o "greseala", acesta trebuind sa aiba mai intai un dialog cu "conducerea colectiva a partidului", a declarat, luni, pentru gandul.info, presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu.
"Era firesc ca el sa aiba intai un dialog cu conducerea colectiva a partidului si sa urmeze aceasta decizie personala printr-o consultare, ceea ce n-a facut-o si nu este bine. Fara indoiala este o greseala din partea lui Victor Ponta. Era firesc sa existe o deliberare, cel putin in executivul sau, nu a fost bine, nu a fost bine", a spus Iliescu.
Presedintele de onoare al PSD a precizat ca nu a avunt o discutie cu Victor Ponta pe acest subiect, dar ca asteapta sa aiba un dialog cu acesta. Cu toate acestea, Iliescu a raspuns fara echivoc ca nu doreste sa se mai implice in conducerea partidului.
"Este un moment de cumpana care il priveste pe el pe de o parte, dar si conducerea partidului care ar trebui sa reflecteze asupra modului in care va actiona in continuare. Nu, nici vorba, sunt deja ani care ma despart ca generatie, dar sunt alaturi de partid si conducerea sa, sunt sigur ca se vor gasi solutii pentru a iesi din acest moment de cumpana. Trebuie neaparat sa fie un forum de dezbatere a acestei situatii, prima data in conducerea restransa si apoi intr-un forum mai larg. Nu stiu daca o sa fie nevoie de Congres, este o chestiune care trebuie deliberata in cadrul Comitetului Executiv. Nu mi-a spus nimic Ponta", a mai spus Iliescu, pentru gandul.info.
Potrivit acestuia, in clipa de fata este o "situatie nefireasca in PSD” si ca aceasta trebuie ”judecata cu toata atentia". Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1280 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006569 (s)