News Flash:

Ilie Nastase: "Mie ISU sa-mi deschida Arena Nationala!"

29 Ianuarie 2016
1249 Vizualizari | 0 Comentarii
ilie nastase
Ilie Nastase si-a exprimat nemultumirea in ceea ce priveste decizia autoritatilor de a tine inchisa Arena Nationala, din cauza lipsei unui aviz de functionare emis de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU).
"Eu, ca si ceilalti cetateni ai Romaniei, am bagat bani acolo. Stadionul a fost construit din banii nostri. S-au bagat acolo sute de milioane de euro. Este singurul lucru construit de la zero in Romania. Nu stiu cine sunt astia: ISU, PISU, MISU, mie sa-mi deschida Arena Nationala. O sa merg sa ii dau in judecata. Nu se poate sa ne batem joc de asa ceva. Mai au sa spuna ca din crampoanele jucatorilor pot sari scantei si o sa ia foc acoperisul", a declarat Ilie Nastase, potrivit Adevarul.
Cel mai mare stadion din Romania a fost inchis dupa tragedia din clubul Colectiv, la finalul lunii octombrie a anului trecut. Arena Nationala a fost inaugurata in septembrie 2011, fiind construita in locul fostului stadion "Lia Manoliu". Pe 9 mai 2012, Arena Nationala a gazduit finala Europa League.
Primarul interimar al Capitalei, Razvan Sava, a declarat, in urma cu doua saptamani, ca Arena Nationala nu poate fi utilizata din cauza acoperisului retractabil, pentru care suma initiala a proiectului a fost suplimentata cu 200 de milioane de lei. Initial, noul stadion a fost prevazut un acoperis fix, din tabla, insa autoritatile au decis construirea unui acoperis retractabil, similar celor folosite in Germania. Constructia a fost finalizata fara autorizatie de la ISU, iar eliberarea acestui document nu este posibila nici acum, deoarece materialul din care este construit acoperisul nu este omogolat in Romania.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1545 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004606 (s)