News Flash:

Ilie Carabulea si fiul sau au fost pusi in libertate

4 Martie 2016
1160 Vizualizari | 0 Comentarii
Ilie Carabulea
Omul de afaceri Ilie Carabulea si fiul sau, Oprea Carabulea, retinuti, alaturi de alte cinci persoane, intr-un dosar de delapidare si spalare de bani, au fost pusi in libertate de Tribunalul Sibiu, deoarece le-au expirat mandatele de retinere, iar instanta a amanat pronuntarea.
Purtatorul de cuvant al Tribunalului Sibiu, Cornelia Prundariu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, ca instanta a decis amanarea pronutarii in acest caz pana vineri la ora 16.00, dupa deliberarile care au durat pana vineri dimineata la ora 4.00.
Conform sursei citate, judecatorii Tribunalului au decis amanarea pronuntarii deciziei, invocand nevoia de timp pentru prezentarea concluziilor scrise.
In aceste conditii mandatele de retinere emise pe 24 de ore au expirat, iar Ilie Carabulea, Oprea Carabulea, Angela Toncescu, Liviu Stoicescu, Maria Cosa, Georgeta Crideanu si Gheorghe Nasaru au fost pusi in libertate.
Omul de afaceri Ilie Carabulea si fiul sau, Oprea Carabulea, au fost retinuti miercuri, alaturi de Angela Toncescu, Liviu Stoicescu, Maria Cosa, Georgeta Crideanu si Gheorghe Nasaru, de procurorii DIICOT Sibiu, in urma perchezitiilor care au avut loc la sediile Carpatica Asig S.A., intr-un dosar de delapidare si spalare de bani.
Procurorii DIICOT au facut miercuri 13 perchezitii la Sibiu si Bucuresti , iar surse judiciare declarau pentru MEDIAFAX ca, la sfarsitul anului 2014 – inceputul anului 2015, Carabulea Oprea, Micu Daniel, Crideanu Georgeta, Popa Ana si Toncescu Angela au constituit un grup infractional, in conditiile in care Carpatica Asig avea o situatie financiara precara si nu mai indeplinea conditiile de solvabilitate, in sensul ca valoarea marjei de solvabilitate disponibile scazuse sub valoarea marjei de solvabilitate minime determinate in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in materia asigurarilor. Scopul grupului era savarsirea unor infractiuni prin care se urmarea protejarea intereselor financiare ale Carpatica Asig si evitarea suspendarii autorizatiei de functionare de pe piata asigurarilor din Romania.

cornelia prundariu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1305 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006256 (s)