News Flash:

Ieftin si usor de preparat - Samponul care stimuleaza cresterea parului si il hidrateaza in intregime

12 Ianuarie 2018
1035 Vizualizari | 0 Comentarii
masca hidratanta

Schimbarile bruste de temperatura afecteaza parul. Varfurile se despica, parul isi pierde din stralucire si incepe sa cada. Vestea buna este ca exista solutii pentru a preveni si combate asemenea efecte dezastruoase! Unul dintre ele il constituie un sampon-minune, obtinut din ingrediente naturale si la indemana oricui!

Samponul-minune care accelereaza cresterea parului

Ai nevoie de:

3 linguri de ulei de ricin

40 ml de sapun lichid

2 lingurite de lapte de cocos

30 ml de ulei de masline

15 ml de miere

Amestecati toate ingredientele intr-un recipient si utilizati-le ca sampon obisnuit. Pentru un efect mai puternic, puteti sa asteptati maximum jumatate de ora pentru a va clati parul!

Masca hidratanta cu ulei nerafinat de cocos

Este recunoscut ca fiind cel mai bun hidratant pentru piele, dar si pentru par. Il gasesti in diverse magazine online. Daca vrei sa-l incerci este bine sa stii ca trebuie sa-ti masezi parul si scalpul cu putin ulei de cocos inainte de a spala parul. Ar fi bine sa-l lasi cat mai mult pe par (poate chiar o noapte intreaga) pentru a-i permite sa hidrateze bine parul. Apoi spala parul normal. Citeste AICI mai multe despre intrebuintarile uleiului de cocos.

Masca hidratanta cu avocado

Amesteca 1/2 avocado bine copt cu 2 oua si 2 linguri de ulei de masline extravirgin. Aplica pe par si lasa sa actioneze cat mai mult timp, chiar si o zi intreaga daca timpul iti permite. Apoi se spala parul si se foloseste balsamul.

Masca hidratanta cu unt de shea

Este o grasime de natura vegetala obtinuta din nucile arborelui karite (shea) care este foarte hidratanta pentru par si piele. Gasesti unt de shea in magazinele online. Ca sa-l folosesti pentru hidratarea parului se topeste putin unt de shea in palma si se aplica pe scalp si varfuri, efectuand un masaj usor. Se lasa sa actioneze 15 minute, infasurand parul intr-un prosop, dupa care se spala parul cu sampon si se foloseste balsamul. Este foarte util in special in cazul parului cret/uscat si pentru a scapa de matreata.


samponul-minune
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005820 (s)