News Flash:

Identitatea islamistului impuscat mortal joi la Paris, confirmata oficial de Tunisia

12 Ianuarie 2016
1128 Vizualizari | 0 Comentarii
politie paris
Tunisia a confirmat oficial ca islamistul impuscat mortal joi, in timp ce incerca sa atace o sectie de politie din Paris, este cetateanul tunisian Tarek Belgacem, potrivit unor surse din politie, citate de cotidianul Le Figaro in editia electronica.
Asupra barbatului, care a alergat spre politisti cu un cutit in mana si avand un dispozitiv exploziv fals, a fost gasit un text de revendicare in numele retelei teroriste Stat Islamic, care continea si numele sau, Tarek Belgacem.
Tunisia a confirmat luni ca amprentele barbatului impuscat mortal de politie la Paris, trimise autoritatilor tunisiene pentru comparatie, ii apartin lui Tarik Belgacem, nascut in 1991.
De asemenea, in baza amprentelor s-a stabilit ca barbatul este suspectat ca a participat in 2013 la un jaf in Luxemburg, a anuntat luni justitia luxemburgheza. "Putem confirma ca amprentele digitale" ale acestui individ "corespund celor ale unei persoane suspectate ca a participat la 16 octombrie 2013 la un jaf, in calitate de complice", a precizat justitia luxemburgheza intr-un comunicat.
Barbatul a fost impuscat mortal in ziua comemorarii atacurilor din 2015 de la redactia revistei Charlie Hebdo, in timp ce incerca sa intre intr-o sectie de politie din Paris avand in mana un cutit si strigand "Mare este Allah!". Politistii s-au temut ca barbatul incerca sa comita un atac sinucigas, astfel ca, dupa ce l-au somat, l-au impuscat mortal.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1878 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006559 (s)