News Flash:

Iata cum poti slabi si detoxifica organismul in fiecare zi

21 Mai 2018
1214 Vizualizari | 0 Comentarii
detox

Vreti sa slabiti de urgenta cu o marime sau o marime jumatate? Amintiti-va de metoda la care recurg vedetele ani la rand pentru a slabi rapid cateva kilograme. Ziua de detoxificare pe legume si fructe va indeparta procesele inflamatorii, surplusul de grasimi de sub piele, va curata si va intineri organismul.

Avand in vedere ca acum exista o varietate foarte mare de legume si fructe puteti tine cure de detoxificare la fiecare 2-3 zile. Vara, desigur explozia de fructe si legume este si mai mare incat nici nu-ti vine sa mananci carne.

Pregatirea de ziua de detoxificare

Pentru aceasta zi alegeti un tip de fructe sau legume (sau mai multe) ca sa va ajunga pentru intreaga zi. Veti avea nevoie de 1-2 kilograme de cruditati, luand in consideratie ca veti manca a cate 100-150 g la fiecare ora.

Daca veti consuma o legatura de patrunjel dimineata pe stomacul gol, procesul de detoxificare se va accelera. Dupa aceasta etapa unii nu mai vor sa manance ceva, de aceea nu exagerati cu patrunjelul. Acesta este un diuretic puternic, o sursa bogata de antioxidanti si vitamina C.

Imediat dupa consumarea patrunjelului organismul va primi energia necesara de substante nutritive si cu o forta dubla va incepe sa elimine surplusul de lichide. Daca verdeturile in stare cruda nu va sunt pe plac, atunci maruntiti patrunjelul in blender, adaugati apa si putin suc de lamaie.

Legume si fructe pentru ziua de detoxificare
Varza

Varza alba este inzestrata cu proprietati cu curatare, diuretice, antiinflamatoare. Astfel contribuie la scaderea rapida in greutate. Sucul de varza proaspata este utilizat in tratamentul gastritelor si ulcerelor de stomac cu aciditate crescuta. Ajuta la tratarea aterosclerozei.

Morcovii

Morcovul stimuleaza functia ficatului si a vezicii biliare, are efect antiinflamator. Actioneaza benefic asupra parului si pielii. Utilizarea cu regularitate a morcovului imbunatateste semnificativ vederea.

Sfecla

Sfecla este eficienta in constipatii, amelioreaza procesele inflamatorii din intestin, imbunatateste metabolismul. Aceasta leguma influenteaza benefic asupra sistemului cardio-vascular, normalizeaza sistemul nervos.

Telina

Este un aliment extrem de util. Mai mult, toate tipurile de telina sunt la fel de folositoare. Contribuie la curatarea sangelui, la arderea grasimilor, stimuleaza digestia.

Castravetii

Castravetii sunt hipocalorici, bogati in fibre si substante minerale. Are un efect usor diuretic, se potriveste de minune pentru gustari.

Lamaia

Atat lamaia, cat si apa cu lamaie sunt un remediu de detoxificare bine cunoscut. De asemenea, este benefica in profilaxia bolilor canceroase si micotice. Este binevenit sa va obisnuiti sa consumati o lamaie pe zi. Acest citric mentine imunitate, insanatoseste intestinul. Contribuie la curatarea ficatului de toxinele rezultate din alcool si tutun.
Portocala

Este cea mai bogata sursa de vitamina C si fibre, actioneaza benefic asupra sistemului nervos si este antidepresant. Are un efect usor laxativ si diuretic

Grapefruit-ul

Este foarte bogat in vitamine si contribuie la arderea grasimilor. Este un produs necesar in orice dieta. Grapefruit-ul este recomandat diabeticilor, curata vasele sangvine si normalizeaza metabolismul.

Marul

Asigura organismului necesarul de fier si antioxidanti. Fructul influenteaza asupra componenta sangelui, datorita pectinei regleaza digestia si intinereste organismul in general.

Din produsele prezentate puteti prepara salate stropite cu suc de lamaie. Nu se foloseste nici sare, nici ulei, nici alte sosuri. De asemenea, puteti prepara smoothie plin de vitamine. Vitaminele lichide concentrate se asimileaza mai repede si vor infrumuseta ziua de detoxificare.

Fiti intotdeauna suple si sanatoase.


varza morcovii sfecla telina castravetii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005848 (s)