News Flash:

Iata cum poti sa scapi pentru totdeauna de fumat! Ai nevoie doar de o nuca uscata si putina apa! Nu uita sa le arati si prietenilor

10 Ianuarie 2018
2324 Vizualizari | 0 Comentarii
nuca

Remediu pentru orice fumator – Ai nevoie doar de o nuca uscata si putina apa – Acest remediu poate fi folosit si de nefumatori, dar este extraordinar de eficient si recomandat cu precadere pentru fumatori.

Principalul atuu al acestui remediu neatural sta in coaja de la nuca. Cum se prepara acest remediu din coaja de nuca? Va trebui sa preparati un ceai din coji de nuca. Ne referim aici la coaja lemnoasa a nucii, nu cea verde. Asadar, ai nevoie de coaja de la o nuca si 250-300 ml de apa. Se pune apa la fiert intr-un ibric si se adauga cojile de la nuca.

Se fierbe continutul pana scade la aprox. 180-200 ml. Daca ai la indemana un ibric cu gradatie, folseste-l pe acesta intrucat este mult mai usor sa masori. Opreste focul in momentul in care continutul a scazut la 200 ml. Se lasa ceaiul sa se raceasca – se consuma rece. Poti prepara acest remediu in fiecare seara pentru a-l consuma in fiecare zi, dimineata. Se poate indulci cu o lingurita de miere de albine (naturala) daca gustul va impiedica sa il consumati.

Se consuma aceasta bautura in fiecare zi, pe stomacul gol, timp de o luna de zile. Consumand acest ceai, veti ajuta plamanii sa elimine substantele nocive acumulate in urma fumatului. De asemenea, acest amestec este potrivit si pentru blocajele de la nivelul arterelor intrucat imbunatateste fluxul de sange si dilata arterele.

Este cunoscut faptul ca in cazul fumatorilor arterele au de suferit. Poti consuma aceasta bautura si dupa cele 30 de zile intrucat incurajeaza reglarea tensiunii arteriale si contribuie la eliminarea anginei pectorale. Daca tineti la sanatatea dvs. si nu reusiti sa renuntati la tigari, acum aveti remediul perfect care diminueaza efectele nocive ale fumatului.

Pentru ca urmeaza sezonul racelilor, trebuie mentionat si faptul ca acest tip de ceai este recomandat si persoanelor care vor sa scape de tuse. In acest caz, se consuma cald si in combinatie cu zama de la o jumatate de lamaie. Veti observa imediat imbunatatiri.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1190 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004840 (s)