News Flash:

Iata cu cine se iubeste Sandra Izbasa

28 Iunie 2016
2458 Vizualizari | 0 Comentarii
sandra izbasa
Sandra Izbasa si dansatorul Petrisor Ruge nu-si mai ascund relatia! Se afiseaza impreuna! Despre dansatorul Petrisor Ruge si gimnasta Sandra Izbasa s-a mai scris ca formeaza un cuplu, inca de la inceputul anului trecut. Niciunul din ei insa nu a confirmat acest lucru, ba mai mult, timp de mai bine de un an s-au ferit sa apara impreuna. Acum totul e asumat! Sandra Izbasa si Petrisor au participat la o emisiune-concurs de dans in urma cu aproximativ doi ani. Orele in sir petrecute impreuna la sala de repetitii i-a apropiat, iar intre ei a inceput sa fie mai mult decat o simpla prietenie. Cei doi au realizat ca exista o chimie, asa ca au pus bazele unei relatii in care, la inceput, nici ei nu credeau. Despre iubirea lor a stiut putina lume, parintii si cativa apropiati. Atunci cand se intalneau, alegeau locuri cat mai retrase ca sa nu fie cumva surprinsi de paparazzi.

Unii din cei care au stiut ca Petrisor si Sandra Izbasa formeaza un cuplu au fostAndreea Balan si membrii trupei ei, insa au pastrat secretul, respectandu-le dorinta. Faptul ca Balanca avea multe concerte in tara si in strainatate, iar Petrisor, fiind dansator in trupa ei, o insotea, i-a ajutat pe ei in relatie. Asa si-au trait Sandra Izbasa si Petrisor Ruge iubirea, departe de ochii curiosilor, dupa cum sustin surse din anturajul lor. "Sandra Izbasa l-a insotit mai mereu pe Petrisor la spectacole. El danseaza in trupa Andreei Balan. Sandra a fost cu ei atat in tara, la concerte, cat si in strainatate. Ei formeaza un cuplu de aproape doi ani, dar nu s-au afisat impreuna. La ziua Andreei Balan, ce a avut loc la un restaurant din Capitala recent, nu s-au mai ferit insa", sustin surse din anturajul lor.

Pe 23 iunie, graviduta Andreea Balan a implinit 32 de ani, ocazie cu care a dat o petrecere. Blondina a invitat intreaga echipa care o insoteste la concerte, iubitul George Burcea si alti cativa apropiati. De aceasta data, Sandra Izbasa nu s-a mai ferit sa apara in fotografii sau in video-urile facute de petrecareti. Membrii echipei, in frunte cu Petrisor, i-au facut Andreei cadou un colier din aur cu numele ei. A fost extrem de emotionata si le-a multumit tuturor pentru surpriza. Petrisor i-a atras atentia ca cea care a ales bijuteria a fost Sandra Izbasa. "Sandra a ales colierul. Am o echipa care ma iubeste foarte mult, desi eu cateodata sunt o scorpie. Sa ma ierte, le cer acum iertare", a spus Andreea Balan.

Conform acelorasi surse, dansatorul e ca si mutat acasa la multipla campioana olimpica la gimnastica. Petrisor isi petrece mult timp la locuinta Sandrei, iar parintii ei au prins drag de el. Sandra Izbasa s-a iubit mai multi ani cu fiul celebrei antrenoare de gimnastica Mariana Bitang, insa relatia s-a incheiat cu cateva luni inainte ca in viata ei sa apara Petrisor Ruge, dansatorul Andreei Balan.

Galerie Foto

sandra_izbasa_iubit
sandra izbasa petrisor ruge cuplu iubirea andreea balan relatia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1198 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005100 (s)