News Flash:

Hunedorean prins cu acte false la Vama Cenad

16 Februarie 2016
1204 Vizualizari | 0 Comentarii
cenad2
Un hunedorean in varsta de 34 de ani a vrut sa iasa din Romania, duminica, prin vama Cenad. Le-a prezentat oamenilor legii o carte de identitate romaneasca, iar politistii de frontiera au inceput verificarile.
„La controlul specific, politistii de frontiera au constatat ca documentul prezentat la control nu indeplineste conditiile de forma si de fond ale unuia autentic, acesta fiind fals. In urma cercetarilor efectuate, politistii de frontiera au stabilit ca persoana in cauza se numeste Paul I., in varsta de 34 de ani, domiciliat pe raza judetului Hunedoara si figura in bazele de date ca fiind urmarita general, alerta introdusa de autoritatile romane. Pe numele barbatului era emis de catre Judecatoria Ludus un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea de 1 an si 4 luni, pentru savarsirea unei infractiuni contra persoanei (vatamare corporala). Fata de cele constatate, hunedoreanul a declarat ca stia ca este cautat de autoritati, achizitionandu-si o carte de identitate falsa de la o persoana a carei identitate nu o cunoaste, in luna iulie a anului trecut, in schimbul sumei de 350 de euro”, spun oamenii legii, scrie tion.ro.
Hunedoreanul a fost retinut de politistii de frontiera si a fost predat unei echipe operative din cadrul IPJ Timis. Pe langa ca va fi introdus in penitenciar pentru executarea pedepsei, barbatul va fi cercetat acum si pentru fals privind identitatea, complicitate la fals material in inscrisuri oficiale si tentativa de trecere frauduloasa a frontierei de stat.

hunedorean cenad
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1262 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007108 (s)