News Flash:

Hunedoara: Doi tineri, raniti dupa ce masina in care se aflau s-a cioocnit cu o cisterna cu azot lichid

23 Iunie 2018
890 Vizualizari | 0 Comentarii
646x404 1

Doi tineri cu vârstele de 16 şi 22 de ani au fost răniţi vineri într-un accident de circulaţie care a avut loc pe DN 66, între oraşele Haţeg şi Călan, după ce autoturismul în care se aflau a intrat în coliziune cu un autotren ce tracta o cisternă încărcată cu azot lichid, fără a fi pericol de explozie.

Potrivit primelor cercetări ale poliţiştilor, vinovat de producerea accidentului este tânărul de 22 de ani, care a intrat într-o depăşire pe o porţiune de drum în curbă la dreapta, tamponându-se apoi cu autotractorul cu cisternă condus regulamentar de un şofer de 42 de ani, din Serbia.

"În urma accidentului rutier a rezultat rănirea conducătorului autoturismului şi a unei minore în vârstă de 16 ani, pasageră în autoturism. Cei doi au fost transportaţi la Spitalul Municipal Hunedoara, pentru acordarea de îngrijiri medicale şi stabilirea diagnosticului", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, Bogdan Niţu.

Circulaţia în zona producerii accidentului rutier s-a desfăşurat alternativ, pe o bandă de circulaţie, timp o oră şi jumătate, fiind dirijată de poliţiştii rutieri aflaţi la faţa locului.

În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă. AGERPRES

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1170 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005385 (s)