News Flash:

Horoscop zilnic, 13 septembrie 2016

13 Septembrie 2016
1232 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop zilnic2
Berbec
Ai nervii intinsi la maximum si poti fi prins de niste evenimente neasteptate. Cu toate astea, este bine sa nu exagerezi si sa te controlezi. Exprima-ti sentimentele cu grija.

Taur
Esti coplesit de mai multe activitati neprevazute care iti dau programul peste cap si te obliga sa amani unele intalniri. Ca urmare, iti poti varsa nervii pe cineva nevinovat: un coleg, sau un prieten.

Gemeni
Niste probleme din trecut iti pot afecta linistea relatiei cu partenerul de viata. Cantareste atent situatia si infrunta aceste neplaceri pentru a scapa de ele pentru totdeauna.

Rac
Chiar daca iti castigi respectul prin sustinerea punctelor tale de vedere, poti pierde aceasta admiratie daca lupti pentru ceea ce este gresit. Nu lasa orgoliul sa iti umbreasca judecata.

Leu
Esti tentat sa scoti pe cineva din zona lui de confort, doar pentru a avea o reactie din partea acestuia, iar raspunsul poate fi unul la care nu te astepti. Ai grija sa nu pornesti o cearta.

Fecioara
Ai energie sa-ti implinesti visurile, dar progresul tau nu este atat de simplu precum te asteptai. Te temi ca un coleg de munca sa nu ti-o ia inainte si esti gata sa dai piept cu acesta.

Balanta
Cu toate ca nu vrei sa ranesti sau sa faci de rusine pe cineva, este mai intelept sa spui ce simti, in loc sa taci. Spune adevarul, dar gaseste o forma mai usor de inteles si acceptat.

Scorpion
Te simti sub presiune, iar un conflict se poate ivi oricand. Tonalitatea cu care vorbesti poate transforma simple comentarii in atacuri personale. Pastreaza-ti calmul si nu incepe un scandal.

Sagetator
Nu iti ia mult sa te pui pe treaba, indiferent ca te pregatesti pentru o intalnire, faci schimbari prin casa, sau iti regandesti prioritatile. Fii precaut insa si nu te suprasolicita.

Capricorn
Din pacate pentru tine, modul agresiv in care vrei sa rezolvi problemele nu ajuta la nimic. Nu te duela cu oponentii tai. Concentreaza-te pe o victorie pe termen lung.

Varsator
Strategiile tale si ale colegilor de munca pot intra intr-un impas. Totusi, poti face miracole daca redirectionezi energia si te axezi pe visurile tale si nu pe asteptarile celorlalti.

Pesti
Treci printr-un curent de instabilitate emotionala si astfel vei fi nevoit sa discuti toate punctele de vedere cu toti cei implicati. Scapa de situatiile tensionate prin orice mijloace. 

berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1303 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006100 (s)