News Flash:

Horoscop Neti Sandu 17 mai: Fericire in viata sentimentala pentru aceasta zodie!

18 Mai 2018
1067 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop03

Horoscop Neti Sandu 17 mai 2018: O s-avem parte de surprize placute, o vizita, o iesire in oras, un cadou, o vorba buna din partea cuiva, o cerere aprobata si-o s-avem si noi cate ceva frumos de oferit celor din jurul nostru. Vibratia zilei este 8 si e bine sa ne pazim banii, mai ales de noi insine.

Horoscop Neti Sandu 17 mai pentru fiecare nativ – Previziuni
BERBEC: O sa va gasiti ceva mai mult timp pentru socializare, mai ales in weekend, ca s-aveti o stare de spirit si mai buna. Se poate foarte usor sa convingeti pe cineva sa lucrati la ceva impreuna si va inrolati la un proiect care-o sa v-aduca beneficii, cu toate ca o sa-ntalniti piedici, blocaje pe parcurs.

TAUR: Sunt niste prieteni care vor sa petreaca un timp cu voi, poate aveti un hobby comun, sau va duceti la un suc, o cafea. Pare sa fie o zi banoasa in care daca nu luati salariul, poate aduce partenerul de cuplu, ori cineva din familie niste bani in plus, de cheltuiala si poate dati o raita pe la magazine.

GEMENI: Poate revine cineva cu care va certaserati, sa va roage sa treceti cu vederea neintelegerile si sa va proiectati in viitor, impreuna. O sa va bucurati de prezenta cuiva, poate primiti si daruri, va invita si la sfarsit de saptamana, undeva, sau in vacanta prin tara, sau in strainatate.

RAC: Inca va mai bate gandul sa va schimbati serviciul, dar nu aveti incredere in angajator – si atunci luati-va asigurarile necesare sa nu ramaneti in aer. Se dezmorteste ceva in sufletul vostru si poate va ganditi la un trai in doi, sa va casatoriti, s-aveti copii si sa fiti si voi fericiti, asezati la casa voastra.

LEU: O sa iesiti cu grupul de amici la un pahar de vorba, sa puneti tara la cale, sa va detasati de problemele cotidiene. E momentul sa va luptati pentru drepturile voastre, poate va luati un avocat, sau merge doar cu vorba buna, ceva trebuie facut ca sa legalizati o situatie.

FECIOARA: Va dati intalnire cu niste prieteni care vor sa va vedeti mai des, sa mai folositi si altfel timpul liber, sa aveti activitati deconectante. Poate aranjati o plecare de maine incolo spre o zona turistica, si care sa va aduca relaxarea de care-aveti atata nevoie, si sa poate sa rezolvati si alte treburi printre picaturi.

BALANTA: O veste buna care sa va stimuleze cheful de viata, poate va invita cineva intr-o minivacanta, ori la un spectacol, un eveniment special. Ati putea face rost de un supliment salarial daca va duceti o ora, doua, dupa orele de program sa lucrati la ceva care sa nu presupuna un efort prea mare si sa va si placa.

SCORPION: Se poate sa va caute cineva care-a batut cale lunga pana la voi si poate incepeti o relatie care sa creasca frumos. O sa interactionati cu diverse persoane care vor sa puneti la bataie experienta sa faceti lucruri de cea mai buna calitate si veti reusi, mai ales pentru ca e anul vostru.

SAGETATOR: E posibil sa fiti invitati la un eveniment care poate fi chiar si rampa voastra de lansare, ori poate e o gala. O problema mai veche se poate rezolva si o sa-ncepeti lucruri noi, care sa va reprezinte si sa v-aduca succesul – si acum se poate si de la toamna incolo.

CAPRICORN: Se pare ca e cineva care vrea sa va cunoasteti mai bine si iesiti la plimbare, in week-end o sa va vedeti mai mult si o sa va faceti o idee. Se poate sa puneti bazele unei afaceri si sa castigati bani, sa colaborati la alt nivel, cu oameni foarte buni, profesional, si sa va reinventati.

Varsatorii au un suflu de prospetime in relatia sentimentala
VARSATOR: Un suflu de prospetime in relatia sentimentala si o sa fie un crescendo, poate va si casatoriti in curand. Se-ntampla ceva in grupul de prieteni, e ziua cuiva, ori poate va duceti la o cununie civila, e o atmosfera sarbatoreasca si-o sa fie o stare de efervescenta.

PESTI: E posibil sa-ntalniti pe cineva care sa va fascineze si o sa va apropiati din ce in ce de acea persoana, sa fiti conectati. E posibil sa dezvoltati o afacere mai veche si sa dati curs unei oferte de colaborare, va asociati cu niste oameni ca sa va sporiti veniturile, s-aveti un confort financiar.


taur gemeni rac
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1224 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006674 (s)