News Flash:

Horoscop Aprilie 2018: Nu e pacaleala, aceste doua zodii vor castiga multi bani in aprilie

21 Martie 2018
1299 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop0

In aprilie exista doua semne zodiacale care primesc bani multi si pot castiga la Loto, spun astrologii. Iata care sunt acestea.

GEMENI

Voi va numarati printre norocosii zodiacului in 2018, mai ales in ceea ce priveste sectorul financiar. Astrele favorizeaza castigurile mari, asa ca nu ezitati sa va incercati norocul la loto.

In plus, gratie unor persoane binevoitoare din anturajul vostru, veti avea ocazia sa va alipiti unor proiecte care sa va bage sume importante de bani in buzunare.

LEU

De subliniat ca, in aprilie 2018, situatia voastra financiara se va imbunatati semnificativ. Jucatul la loto va poate aduce castiguri frumoase cu investitii minime. Atentie, insa, la cheltuieli!

Aveti tendinta sa cheltuiti tot ce castigati. N-ar fi rau sa va ajustati cheltuielile si sa scapati de datoriile purtatoare de dobanzi. Fiti pregatiti si pentru cheltuielile neasteptate.

Cele 3 zodii care vor descoperi adevaruri dureroase la inceput de primavara

Vesti rele pentru unii nativi! Astrologii au realizat harta iubirii pentru luna martie, iar trei dintre zodii vor suferi enorm

RAC: Nativii zodiei Rac se vor izola complet de oamenii care le-au facut rau. Vor avea parte de multe revelatii in cea de-a treia luna a anului. Vor fi mai decisi ca niciodata sa lupte doar pentru ei.

CAPRICORN: Capricornii se vor simti singuri in luna martie, cu exceptia anumitor zile. Pe 17, 18 si 19 martie vor mai avea o mica speranta ca toate lucrurile se vor rezolva de la sine.

Scopul lor principal va fi sa li se faca dreptate, sa nu mai sufere mult din cauza anumitor chestiuni incerte.

FECIOARA: Cu toate ca sunt sub protectie divina, Fecioarele vor avea un sentiment de singuratate in perioada urmatoare.

Toate lucrurile in care credeau vor fi date peste cap, tot ce stiau se va lamuri, dar intr-un mod dur, destul de dur.

Top 4 zodii care saracesc primavara aceasta – Banii nu se mai lipesc de ele deloc!

4 zodii au parte de cateva surprize financiare nedorite primavara aceasta. Nu vor fi tocmai in apele lor din punct de vedere financiar.

Top 4 zodii care saracesc

LOCUL 4: CAPRICORN – Acest nativ are parte de tot felul de episoade neplacute din punct de vedere financiar. Va avea parte de cateva dusuri reci.

Va pierde multi bani pentru ca nu a gandit nicio strategie serioasa de imbogatire. Are mult de muncit daca vrea sa se simta confortabil si tocmai de asta e incurajat sa nu se mai culce pe o ureche.

LOCUL 3: PESTI – Nativul Pesti trebuie musai sa faca ceva pentru a se echilibra din punct de vedere financiar.

Are multe de facut si trebuie sa renunte sa isi mai achizitioneze lucruri de care nu are urgenta nevoie.

LOCUL 2: SCORPION – Nativul Scorpion face niste greseli repetate in a-si gestiona buzunarele si asta atrage cu sine consecinte grave.

Va fi nevoit sa se imprumute din toate partile, sa aiba grija pe ce da banii si mai ales ce fel de investitii are in plan.

LOCUL 1: BERBEC – Berbecul e foarte capos de fel si asta ii aduce o frumoasa saracie pana la inceputul lunii iunie.

Nu asculta de nimeni, crede ca le stie pe toate, iar actiunile pe care le pune in practica nu ii aduc niciun avantaj.

Berbecul face ce face si ajunge foarte usor la marginea prapastiei. Este extrem de concentrat pe facut bani rapid, fara sa se gandeasca la consecinte, scrie teotrandafir.com.


gemeni capricorn pesti scorpion berbec
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006131 (s)