News Flash:

Horia Tecau s-a calificat in sferturi la Australian Open. Fratii Bryan s-au oprit in optimi

25 Ianuarie 2016
1066 Vizualizari | 0 Comentarii
tecau si rojer
Horia Tecau (Romania) si Jean-Julien Rojer (Olanda) au acces luni dimineata in sferturile turneului de Grand Slam de la Australian Open, invingand in minimum de seturi echipa italiana formata din Andreas Seppi si Marco Cecchinato. Chiar daca scorul celor doua manse a fost strans, 7-6(0), 6-3, Horia si Julien, favoriti numarul 1 la Melbourne, s-au aflat in permanenta in control. Perechea romano-olandeza nu si-a cedat serviciul intr-o ora si 28 de minute, atat cat a durat partida, in timp ce italienii au clacat pe propriul serviciu o singura data, la 3-4 in actul doi.
Jucatorii de dublu ai momentului in ATP au obtinut o victorie logica, iar urmatorul meci pare cel putin la fel de accesibil. Tecau si Rojer se vor duela in sferturi cu alti doi outsideri, francezii Adrian Mannarino si Lucas Pouille, care au trecutut in optimi de cuplul Juan Sebastian Cabal/Robert Farah (Columbia), scor 6-3, 7-6(6). Totodata, echipa romano-olandeza a devenit mare favorita la castigarea trofeului dupa ultimele rezultate inscrise pe tabloul principal. Toti ceilalti capi de serie din Top 5 au parasit turneul, inclusiv titrata echipa a gemenilor Bob si Mike Bryan. Americanii au pierdut luni contra lui Raven Klaasen (Africa de Sud) si Rajeev Ram (SUA), scor 3-6, 6-3, 6-4.
Cea mai periculoasa echipa de dublu ramasa in concurs este cea formata din Jamie Murray (Marea Britanie) si Bruno Soares (Brazilia), capi de serie numarul 7. Duelul dintre Tecau/Rojer si Murray/Soares poate avea loc in semifinalele competitiei, daca Murray si Soares trec de Klaasen/Ram, iar Tecau si Rojer inving perechea Mannarino/Pouille.

horia tecau jean-julien rojer australian open
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1163 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005212 (s)