News Flash:

Hollande promite sa distruga Stat Islamic

27 Noiembrie 2015
1294 Vizualizari | 0 Comentarii
Fran ois Hollande
Presedintele francez Francois Hollande a promis "solemn" vineri ca va distruge reteaua Stat Islamic, autoarea atentatelor din noaptea de 13 spre 14 noiembrie, in cadrul omagiului national adus victimelor, care s-a desfasurat vineri in Curtea Invalizilor de la Paris, relateaza Reuters online.
"Va primit solemn ca Franta va face tot posibilul pentru a distruge armata fanaticilor care au comis aceste crime, ca va actiona fara odihna pentru a-si proteja copiii", a spus presedintele francez la Curtea Invalizilor din capitala franceza.
"Va promit de asemenea ca Franta va ramane ea insasi, asa cum au iubit-o cei care au pierit si asa cum acestia ar fi vrut ca ea sa continue", adaugat el.
"Aceasta generatie va avea curajul sa ia in propriile maini viitorul natiunii noastre", a sustinut el, facand referire la generatiile viitoare, potrivit Le Figaro.
"Libertartea nu cere sa fie razbunata, ci sa fie deservita. Aceasta generatie va sti sa dea dovada de maretie, ea va trai pe deplin in numele celor morti pe care ii plangem astazi. Aceasta generatie a devenit chipul Frantei", a subliniat seful statului francez.
Mediafax.ro 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004829 (s)