News Flash:

Hexi Pharma, pusa sub urmarire penala

15 Mai 2016
1063 Vizualizari | 0 Comentarii
hexi
Hexi Pharma a fost pusa sub invinuire penala, iar Adminstratorul firmei, Dan Alexandru Condrea, a fost citat la Parchet. Acuzatiile sunt zadarnicirea combaterii bolilor si falsificare de produse.

Hexi Pharma, compania implicata in scandalul dezinfectantilor diluati, a cerut intrarea in insolventa pentru o datorie de aproape 23,5 milioane de lei. In acelasi timp, firma are facturi neachitate de milioane de euro catre doua offshore-uri din Cipru, care ar fi controlate tot de Dan Alexandru Condrea, patronul Hexi Pharma.

Au aparut si noi detalii din cererea de insolventa depusa de Hexi Pharma la Tribunalul Bucuresti. Compania spune ca SRI si MApN au datorii catre furnizorull de substante dezinfectante. 

24 de angajati ai firmei Hexi Pharma au fost audiati de politisti. Vorbim de jumatate din personalul fimei. Acestia sunt oamenii care lucrau pe linia de productie, acolo unde se preparau dezinfectantii. Anchetatorii vor sa afle detalii despre procesele folosite si cum se ajungea ca dezinfectantii vanduti in spitale sa fie diluati de cateva mii de ori.

hexi pharma parchet
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004959 (s)