News Flash:

HAOS la Oficiul Postal de la Gara de Nord Timisoara

5 Decembrie 2014
1468 Vizualizari | 0 Comentarii
Cei care au venit in aceste zile la Oficiul Postal de la Gara de Nord au avut parte de o surpriza neplacuta. Oamenii au fost nevoiti sa stea mai multe ore la cozi pentru a ajunge la ghiseu. Problema a aparut din cauza numarului mare de colete externe sosite, pentru care vamuirea se efectueaza aici, dar si din cauza faptului ca doar un singur vames se afla la lucru.
Ridicarea coletelor de mesagerie de la Oficiul Postal numarul 4, deschis la Gara de Nord, se efectua joi foarte greoi. Oamenii erau insirati la coada pe mai mult de trei etaje pana la ghiseul 2, acolo unde are loc livrarea coletelor. Se pare ca problemele au aparut ca urmare a numarului mare de colete externe sosite, acestea necesitand si vamuire.
Alaturi de reprezentantii Postei, acolo se afla un singur vames, iar acesta este nevoit sa deschida coletul, sa verifice marfa din interior si, daca este cazul, sa realizeze vamuirea continutului, scrie tion.ro.
Operatiunea dureaza ceva timp, ceea ce a dus la aparitia cozilor, unii oameni fiind nevoiti sa astepte chiar si trei ore. Problemele au aparut din cauza numarului mare de colete, inaintea sarbatorilor de iarna fiind constatate asemenea situatii.
Cei de la Posta au si luat primele masuri pentru rezolvarea situatiei.
„Am discutat cu cei de la Vami si de maine (n.r. vineri) programul ghiseului va fi extins pana la ora 15. Este un volum mai mare de lucru, aceasta problema apare in preajma sarbatorilor de iarna”, ne-a declarat Dacian Crainic, director in cadrul Directiei de Posta Timis.

oficiul postal
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1184 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006595 (s)