News Flash:

Halep si Begu le-au invins pe Bara si Buzarnescu si s-au calificat in semifinale la Shenzhen. Simona mai are nevoie de o victorie ca sa fie sigura ca ramane pe primul loc WTA

2 Ianuarie 2018
929 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep china

Perechea Simona Halep/Irina Begu a invins, marti dimineata, cuplul Mihaela Buzarnescu/Irina Bara si s-a calificat in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Shenzhen, desfasurat pe hard si dotat cu premii in valoare de 626.750 de dolari.
Halep si Begu s-au impus cu 4-6, 6-4, 13-11, dupa o ora si 51 de minute. Halep si Begu, care fac tandem pentru a patra oara in circuit, au reusit calificarea dupa ce au fost conduse cu 7-0 in super tie-break.

Dupa ce si-au impartit primele doua seturi, Halep/Begu si Buzarnescu/Bara au oferit un super tie-break inedit. Mihaela Buzarnescu si Irina Bara au avut 7-0, apoi 9-6, dar Simona si Irina au egalat la 9. Bara si Buzarnescu au mai avut doua sanse sa castige partida, la 10-9 si 11-10, dar cuplul Halep/Begu si-a adjudecat urmatoarele trei puncte si inclusiv victoria, scor 13-11.

Romancele le vor intalni in semifinale pe castigatoarele meciului Anna Blinkova/Nicola Geuer (Rusia/Germania) - Nicole Gibbs/Carol Zhao (SUA/Canada).
Este a doua semifinala atinsa in circuitul WTA de Simona Halep si Irina Begu, care au mai obtinut performanta respectiva si la Madrid 2016.

Simona Halep mai are nevoie de o victorie ca sa fie sigura ca ramane pe primul loc WTA

Simona Halep mai are nevoie de o singura victorie ca sa fie sigura ca va ramane pe primul loc si saptamana viitoare, dupa ce jucatoarea spaniola Garbine Muguruza, care avea sanse de a deveni lider, s-a retras in timpul primei partide cu Alexandra Krunic de la Brisbane, la scorul de 7-5, 6-7, 2-1.

Muguruza a abandonat din cauza unor crampe musculare. Simona avea mari emotii la inceput de an si era obligata sa castige titlul de la Shenzhen pentru a sta linistita, intrucat Garbine se afla la doar 40 de puncte in spatele ei. Iberica ramane insa cu 6.005 puncte si nu mai poate urca pe locul 1 dupa retragerea de la Brisbane, in timp ce Halep are 6.175 de puncte.

Singura tenismena care o mai poate detrona pe Simona Halep este Caroline Wozniacki, insa constanteanca trebuie sa se califice in sferturi la Shenzhen. Halep o va intalni in optimile de finala pe Ying-Ying Duan, jucatoare aflata pe locul 91 WTA. Meciul care va avea loc miercuri dimineata le va pune pentru a doua oara fata in fata pe cele doua - romanca a castigat cu 3-6, 6-3 6-2 precedenta confruntare, disputata la Eastbourne 2017.

In eventualitatea in care Simona Halep pierde in optimi la Shenzhen, Caroline Wozniacki trebuie sa castige titlul de la Auckland pentru a deveni lider. Cu o victorie in fata lui Duan, Halep va aborda, pentru prima data in cariera, un turneu de Mare Slem din pozitia de numar unu mondial si principala favorita la castigarea competitiei.


caroline wozniacki
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1118 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005943 (s)