News Flash:

Halep, Begu, Tecau, Mergea si Niculescu joacă vineri la Australian Open

22 Ianuarie 2015
1722 Vizualizari | 0 Comentarii
Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, va juca, vineri, cu Bethanie Mattek-Sands (locul 258 WTA, SUA), in turul trei la Openul Australiei, intalnirea fiind cea de-a treia de pe Margaret Court Arena, informeaza site-ul oficial al competitiei.
Inainte se vor disputa un meci de simplu feminin si unul de simplu masculin, astfel ca partida dintre Halep si Mattek-Sands este programata sa inceapa in jurul orei 6.00.
Irina-Camelia Begu, locul 42 WTA, o va intalni in turul trei pe Carina Witthoeft (Germania), locul 104 WTA, in meciul al doilea de pe Hisense Arena, in jurul orei 3.30.

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer (Romania/Olanda), cap de serie numarul 6, va juca impotriva cuplului australian Chris Guccione/Lleyton Hewitt in meciul al treilea de pe terenul 2, in turul secund al probei de dublu masculin.
Tot in turul doi la dublu masculin, perechea Florin Mergea/Dominic Inglot (Romania/Marea Britanie), cap de serie numarul 14, va intalni cuplul argentinian Diego Schwartzman/Horacio Zeballos in primul meci al zilei de pe terenul 7, de la ora 2.00.
In turul doi al probei de dublu feminin, perechea Monica Niculescu/Vitalia Diatcenko (Romania/Rusia) va juca impotriva cuplului american Raquel Kops-Jones/Abigail Spears, cap de serie numarul 5, in meciul al treilea de pe terenul 19.

bethanie mattek-sands irina-camelia begu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006877 (s)