News Flash:

Guvernul a decis suspendarea unor articole din Legea Vanatorii pana la 25 aprilile

16 Decembrie 2015
1083 Vizualizari | 0 Comentarii
lege vanator
Guvernul a decis miercuri, prin ordonanta de urgenta, sa suspende aplicarea articolelor din Legea Vanatorii referitoare la numarul de caini la stana pana la 25 aprilie 2016, urmand ca, intre timp, sa fie gasita o solutie de modificare a legii care a starnit protestele ciobanilor.
Purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan Suciu, a anuntat miercuri, dupa sedinta de guvern, ca aplicarea articolelor din Legea vanatorii care se refera la numarul de caini si la pasunat va fi suspendata pana la 25 aprilie 2016, decizia fiind luata printr-o ordonanta de urgenta.
De asemenea, Dan Suciu a precizat ca premierul a trimis celor doi presedinti ai Camerei Deputatilor si Senatului o scrisoare prin care le solicita sa vina cu solutii privind modificarea Legii vanatorii, adaugand ca exista un "interes comun" de a rezolva aceasta problema.
Peste 2.500 de crescatori de oi au protestat marti la Palatul Parlamentului, pe parcursul manifestatiei inregistrandu-se incidente dupa ce o parte din acestia au fortat poarta si au reusit sa intre in curte.
Astfel, protestatarii au avut ciocniri cu jandarmii, care au incercat sa ii opreasca sa patrunda in curtea Parlamentului. In busculada creata in incercarea manifestantilor de a intra in curtea Parlamentului, un jandarm a folosit un spray lacrimogen.
Potrivit purtatorului de cuvant al Jandarmeriei, Georgian Eneche, jandarmul a folosit sprayul pentru a se apara, fiindu-i rupt un deget in busculada creata. In urma incidentului, jandarmul a fost dus la spital. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006743 (s)