News Flash:

Grupare de contrabandisti de tigari, destructurata de politisti

26 Mai 2016
991 Vizualizari | 0 Comentarii
tigari1
O grupare infractionala care se ocupa de contrabanda cu tigari, provenite in special din Ucraina, a fost destructurata, miercuri, de lucratori ai Politiei de Frontiera Timisoara, iar procurorul de caz a emis un numar de 20 de mandate de aducere pentru persoanele implicate ce urmeaza a fi audiate la sediul DIICOT. 
"Miercuri dimineata, politistii de frontiera din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara, cu sprijinul lucratorilor din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Timis, si in cooperare cu Serviciul Teritorial al Politiei de Frontiera Arad si Serviciul Teritorial al Politiei de Frontiera Caras Severin, desfasoara 20 de perchezitii domiciliare si ale autoturismelor principalilor lideri si membrii ai unei grupari de criminalitate transfrontaliera specializate in traficul cu tigari de contrabanda", a precizat inspectorul de politie Petre-Ionut Nicola, purtator de cuvant al Politiei de Frontiera Timisoara, intr-un comunicat remis AGERPRES. 
Gruparea infractionala formata din 18 cetateni romani, majoritatea domiciliati pe raza judetelor Timis, Arad si Caras Severin, actiona in aceasta zona si era structurata pe mai multe paliere, respectiv organizatori, furnizori transportatori si cumparatori, fiecare dintre acestia avand roluri si atributii precis delimitate. 
Astfel, in perioada iunie 2015 - mai 2016, printr-o monitorizare permanenta a grupului infractional si prin activitati specifice de contracarare a actiunilor ilicite de contrabanda, politistii de frontiera timiseni au confiscat importante cantitati de tigari de contrabanda de provenienta ucraineana. 
"Urmare a finalizarii documentarii activitatii infractionale a membrilor gruparii infractionale, procurorul de caz a decis demararea incheierii activitatii de monitorizare judiciara si luarea masurilor specifice de anihilare a gruparii infractionale", sustine sursa citata. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004817 (s)