News Flash:

Greva generala in Grecia timp de trei zile

6 Mai 2016
1288 Vizualizari | 0 Comentarii
grecia euro
Sindicatele din sectorul public si cel privat au anuntat o greva generala de vineri pana duminica inclusiv, in semn de protest fata de masurile de austeritate impuse de guvernul grec de stanga, avertizand asupra unor viitoare greve, relateaza Associated Press.
Sindicatele au anuntat vineri o greva suplimentara pentru urmatoarele dupa zile, dupa ce facusera apel la angajati sa intre in greva duminica.
Institutiile de stat si-au suspendat activitatile, printre care serviciile de transport public, oficiile municipale, dar si companii private si institutii media.
Cursele maritime dinspre continent spre insulele grecesti vor fi suspendate pana marti dimineata.
Medici, dentisti si jurnalisti s-au alaturat grevei generale, in timp ce avocatii au refuzat sa mai apara la procese de luni intregi.
Greva are loc inaintea dezbaterii de duminica seara a unui proiect de lege privind reformarea sistemului de pensii, o reforma propusa de guvernul grec pe fondul conditiilor impuse de creditorii internationali pentru acordarea celei de-a treia transe de 86 de miliarde de euro din programul de sustinere financiara.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1231 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005074 (s)