News Flash:

Greva de avertisment de pe Otopeni a fost amanata

22 Ianuarie 2016
1118 Vizualizari | 0 Comentarii
otopeni
Greva de avertisment anuntata pentru vineri de angajatii Globe Ground, societatea care asigura transportul pasagerilor, incarcatul bagajelor si curatenia avioanelor in Aeroportul "Henri Coanda" Otopeni, a fost amanata de Tribunalul Ilfov.
Salariatii SC Globe Ground Romania SRL, adica personalul cargo, de curatenie avioane si care asigura transportul pasagerilor in Aeroportul Otopeni, a anuntat ca vineri vor declansa o greva de avertisment intre orele 13.00 si 15.00, ceea ce ar putea duce si la intarzierea unor zboruri.
Angajatii, membri de sindicat, au decis sa protesteze din cauza programului de lucru, despre care spun ca nu le mai permite sa aiba viata sociala sau de familie, dar si din cauza nivelul de salarizare.
Ei spun ca hotararea de a declara greva a fost luata cu respectarea conditiilor prevazute de lege, avand acordul scris al unui numar de 403 membri de sindicat dintr-un total de 440 membri. Pentru declansarea grevei este necesar acordul a cel putin jumatate plus unu din numarul membrilor de sindicat.
Sindicalistii precizeaza ca, pe perioada desfasurarii grevei, participantii la greva vor proteja bunurile unitatii, fiecare salariat aflat in greva aflandu-se la locul sau de munca.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1297 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006310 (s)