News Flash:

Greseli frecvente pe care le fac femeile sub dus

13 Noiembrie 2015
1321 Vizualizari | 0 Comentarii
la dusulet
E valabil pentru doua dintre operatiunile pe care le desfasori la dus: ritualul de spalare si curatare a fetei si indepartarea pilozitatilor in plus. Sa le luam pe rind:
Amana exfolierea tenului! Pare logic sa-ti speli fata de cum intri sub dus, insa efectele pot fi mai seriose decat crezi.
In primul rind, exfolierea mecanica poate fi prea dura pentru piele, ceea ce nu s-ar intampla daca ai astepta ca tenul sa se inmoaie datorita apei si aburului. Acesta din urma este responsabil si de deschiderea porilor, care ar permite si o mai usoara curatare in profunzime. Nu in ultimul rand, daca iti cureti mai intai fata si porii raman deschisi, toate reziduurile scurse in urma spalarii parului ii pot invada, dand nastere cosurilor.
Lasa depilarea la urma.
Daca esti adepta lamei de ras, nu ar trebui sa te grabesti sa o folosesti imediat ce intri la dus sau te cufunzi in apa. Astepta cel putin un sfert de ora pentru ca apa sa inmoaie celulele moarte, astfel incat lama sa poata taia firele de la radacina, fara sa se impiedice de pielea uscata.
Cadura mare, ma chere!
O alta greseala comuna in ritualul zilnic este folosirea apei fierbinti, mai precis, cu multe grade peste temperatura corpului, cat este recomandat pentru baie. Dincolo de implicatiile pentru  sanatate (cresterea presiunii arteriale, ameteala, stari de lesin, disconfort la stomac etc.), apa fierbinte dauneaza pielii si parului.
Daca pe termen scurt vei constata uscarea excesiva a tenului si asprimea parului, in timp poti observa ca ridurile se accentueaza sau ca parul devine sarmos si rebel, ba chiar de necontrolat. In plus, spun specialistii, baile fierbinti accentueaza chiar si aspectul celulitei!
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1222 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005904 (s)