News Flash:

Greseli fatale care iti distrug relatia

22 Octombrie 2015
1329 Vizualizari | 0 Comentarii
cupluu
Este important sa-ti identifici greselile cat mai repede, pentru a avea timp sa-ti salvezi relatia. Iata ce nu ar trebui sa faci niciodata in cuplu, daca vrei ca iubitul tau sa ramana langa tine mult timp de acum incolo.

1. Il critici mai mult decat il lauzi

Hai sa lamurim un aspect important in ceea ce priveste laudele in cuplu. Atat timp cat ai motive sa-ti lauzi partenerul, nu ezita sa faci acest lucru. Ii vei da si mai multa incredere in el, iar ca rasplata, iti va oferi o relatie plina de dragoste si armonie. Daca iubitul tau nu-ti da motive sa-l lauzi, nu face acest lucru doar de dragul de a-l face sa se simta bine. Ii va creste prea mult stima de sine in mod nemeritat si nu va evolua.

Cu toate acestea, nu se cade sa il critici mereu. Chiar daca nu repara lucruri in casa, chiar daca adoarme des inaintea ta sau isi lasa hainele imprastiate, trebuie sa te abtii de la critici repetate. Gandeste-te ca poate si tu ai puncte slabe, pe care el se fereste sa ti le critice. Daca ar face-o, s-ar ajunge la tensiuni inutile si poate chiar la despartire. Asadar, nu-l critica mai des decat il lauzi si te vei bucura de o relatie normala, cu bune si rele.

2. Astepti sa fie perfectiunea intruchipata

Nu exista nici barbat perfect, nici femeie perfecta, asa ca renunta la stardardele tale inalte si bucura-te de iubitul tau asa cum este. Nu incerca sa il schimbi dupa bunul tau plac, pentru ca cel mai probabil il vei infuria si il vei face sa creada ca nu isi are locul in relatie.

3. Il pedepsesti pentru greselile din trecut

Fiecare persoana are un trecut personal inainte sa inceapa o relatie, dar acest trecut trebuie sa ramana in urma.

Obisnuiesti sa ii reprosezi iubitului tau lucruri pe care le-a facut inainte sa fie cu tine, tii sa-i reamintesti mereu anumite gesturi ale sale? Fii atenta cu acest comportament, intrucat iti poate distruge relatia. Daca iubitul tau nu a repetat greselile cu tine, inseamna ca a incercat sa isi imbunatateasca felul de a fi si trebuie sa fii bucuroasa pentru acest lucru.

4. Esti egoista

Egoismul nu are ce cauta intr-o relatie fericita, cu exceptia micilor momente de rasfat personal. Trebuie sa stii ca atunci cand vrei cu tot dinadinsul ca lucrurile sa se desfasoare asa cum vrei tu, fara sa tii cont si de dorinta partenerului sau atunci cand nevoile tale sunt mai importante decat ale lui, comiti greseli capitale, care iti pot distruge relatia. Nu astepta sa regreti greselile comise, ci repara-le pana nu este prea tarziu.

5. Te lasi influentata de apropiati

Prietenii sunt importanti pentru fiecare dintre noi, insa atunci cand esti implicata intr-o relatie, parerea lor nu ar trebui sa conteze mai mult decat cea a iubitului. De altfel, una dintre cele mai grave greseli pe care le poti comite intr-o relatie este sa te lasi influentata de apropiati. Invata sa comunici cu partenerul tau si incercati sa gasiti solutii impreuna. (sursa: eva.ro)

 


greselile relatia cuplu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1298 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007156 (s)