News Flash:

Greseli de ingrijire a pielii care te imbatranesc

14 Iulie 2018
935 Vizualizari | 0 Comentarii
piele

Exista atat de multe lucruri pe care le facem in fiecare zi, dar care ne saboteaza frumusetea si sanatatea tenului. Iata care sunt cele mai des intalnite greseli de ingrijire a pielii care te imbatranesc!

Ce greseli de ingrijire a pielii care te imbatranesc ar trebui sa eviti?

1. Te culci fara sa te demachiezi

Fie ca aplici sau nu machiaj, este important sa iti speli fata de doua ori pe zi, pentru un ten curat, dupa cum afirma specialistii. Machiajul, transpiratia, poluantii din aer si bacteriile de pe maini stau mereu pe pielea noastra, de aceea este important sa-ti cureti fata in fiecare zi. Chiar si persoanele care nu se machiaza sunt expuse in mod constant la poluantii din aer, care pot duce la imbatranirea prematura a pielii. 

2. Uiti sa aplici crema hidratanta pe fata

Pentru femeile cu tenul gras, acest pas important de ingrijire a tenului pare a fi contraintuitiv. Acestea se gandesc ca o crema hidratanta in combinatie cu tenul lor gras va provoca mai multe probleme. Insa specialistii nu sunt de acord cu acest mit.

Oricine are nevoie de o crema hidratanta, indiferent daca este aplicata pe tenul uscat sau extrem de gras. Acest produs mentine pielea hidratata pe tot parcursul zilei si intarzie aparitia ridurilor si liniilor fine. Cremele hidratante cu o formula mai concentrata pot fi folosite pe timpul zilei, iar cele cu o formula mai usoara in timpul zilei.

3. Nu bei suficienta apa

Cremele hidratante nu sunt singurele care pot mentine hidratarea pielii. Multe persoane uita sa bea o cantitate suficienta de apa pe parcursul unei zile. Apa este responsabila pentru mentinerea functionarii sistemelor organismului. Acest lucru, la randul sau, mentine functiile pielii la un nivel adecvat. 

4. Iti storci cosurile

Cu totii ne-am confruntat cu acneea la un moment dat sau altul al vietii noastre. Iar un cos sau doua nu pot provoca daune majore ale pielii, insa stoarcerea cosurilor ar putea fi mult mai daunatoare decat crezi. De fiecare data cand iti storci cosurile, provoci daune, iritatii, cicatrici si chiar si riduri. Incearca sa folosesti produse naturale pentru a elimina cosurile.

sursa: eva.ro


cremele hidratante
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005921 (s)