News Flash:

Gregorian Bivolaru, prezentat instantei Curtii de Apel Cluj

6 Septembrie 2016
1082 Vizualizari | 0 Comentarii
Gregorian Bivolaru
Gregorian Bivolaru, liderul MISA, a fost prezent la Curtea de Apel Cluj, unde va fi judecat de o instanta intr-un dosar de trafic de persoane alaturi de 19 alti inculpati. 
La inceputul sedintei de marti, instanta de judecata a decis, la cererea avocatului lui Gregorian Bivolaru, ca audierile sa se desfasoare cu usile inchise, intr-o sedinta nepublica, iar ulterior a decis amanarea cauzei, pentru angajarea unui aparator de catre partile vatamate.
Procesul de la Curtea de Apel Cluj a avut mai multe termene anterioare, dar de fiecare data au fost amanari, din cauza ca nu era prezent Gregorian Bivolaru.
Gregorian Bivolaru si alte 19 persoane vor fi judecate la Curtea de Apel Cluj pentru trafic de persoane, dupa ce, in aceeasi cauza, Tribunalul Cluj l-a achitat in 2015, intr-un dosar instrumentat de DIICOT si trimis in judecata in anul 2007.
Gregorian Bivolaru a fost prins in Franta, pe 26 februarie, in urma colaborarii dintre Politia Romana si autoritatile franceze.
Autoritatile de aplicare a legii din Europa si EUROPOL au lansat, la inceputul anului in curs, site-ul www.eumostwanted.eu, care ajuta la depistarea celor mai cautati infractori ai Europei. Romania aparea pe acest portal cu doi urmariti, printre care era si Gregorian Bivolaru, pe numele caruia exista un mandat de executare a sase ani de inchisoare pentru act sexual cu un minor.
Liderul spiritual al MISA, Gregorian Bivolaru, a fost condamnat definitiv, in iunie 2013, de Inalta Curte de Casatie si Justitie, la sase ani de inchisoare cu executare, pentru trafic de persoane si acte sexuale cu minori.
Bivolaru fusese achitat in aprilie 2012 de Tribunalul Sibiu, insa instanta suprema a casat sentinta si a dispus rejudecarea dosarului.
Dupa condamnare, mandatul european de arestare pe numele lui Bivolaru a fost implementat in Sistemul Informatic Schengen, ca urmare a emiterii acestuia de catre Tribunalul Bucuresti in urma sentintei definitive date de ICCJ.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1128 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006181 (s)