News Flash:

Gregorian Bivolaru NU va fi extradat in Romania

18 Mai 2016
1151 Vizualizari | 0 Comentarii
Gregorian Bivolaru 1
Magistatii francezi au respins, miercuri, solicitarea de extradare formulata de autoritatile din Romania in cazul lui Gregorian Bivolaru. Autoritatile romane au solicitat extradarea lui Gregorian Bivolaru, in vederea aducerii acestuia in tara pentru a-si ispasi pedeapsa cu inchisoarea.
Gregorian Bivolaru ramane in stare de arest, in custodia autoritatilor franceze. El este inchis in prezent la un penitenciar de maxima siguranta de la marginea Parisului.
Acesta a fost prins de politie in Franta, pe 26 februarie. Bivolaru era cautat de autoritatile romane, dupa ce in 2013 fusese condamnat la inchisoare pentru trafic de persoane si acte sexuale cu minori. In 2005, "Guru", cum i se spunea, a primit azil politic in Suedia.
Gregorian Bivolaru, in varsta de 63 de ani, a fost retinut si plasat in detentie judiciara, in vederea eventualei extradari in Romania. Acesta a figurat pe lista Agentiei politiei europene (Europol) cu cei mai cautati infractori, fiind alaturi de indivizi precum Salah Abdeslam, dat in urmarire pentru implicare in atacurile teroriste comise la Paris in noiembrie 2015.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1305 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004614 (s)