News Flash:

Gradul de instabilitate atmosferica va fi in diminuare

23 August 2016
1004 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme instabila
Gradul de instabilitate atmosferica va fi in diminuare, dar in zonele montane, precum si in regiunile sudice si centrale, vor mai fi innorari temporar accentuate, in special in cursul zilei si local se vor semnala averse si descarcari electrice, informeaza ANM.
IN TARA
Gradul de instabilitate atmosferica va fi in diminuare, dar in zonele montane, precum si in regiunile sudice si centrale, vor mai fi innorari temporar accentuate, in special in cursul zilei si local se vor semnala averse si descarcari electrice. Punctiform se vor cumula cantitati de apa de peste 20...25 l/mp si vor fi conditii de grindina. In restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala cu totul izolat.
Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari, mai ales in prima parte a intervalului, in est, la munte si in extremitatea de nord-vest a teritoriului, dar de scurta durata si in timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor incadra intre 25 si 31 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 11 si 21 de grade, mai scazute in estul Transilvaniei, spre 8 grade. Izolat, spre sfarsitul intervalului, in zonele joase, vor fi conditii de ceata.
LA BUCURESTI:
Gradul de instabilitate atmosferica va fi in diminuare, dar in cursul zilei vor mai fi innorari temporar accentuate, favorabile averselor insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 29 de grade, iar cea minima va fi de 16...18 grade.
 
JOI

IN TARA
Vremea va fi in general frumoasa. Vor fi innorari trecatoare la munte si in sud-vestul teritoriului, unde doar izolat vor fi ploi slabe si, posibil, descarcari electrice. In restul teritoriului cerul va fi mai mult senin. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in cursul zilei in est, sud-est si la munte. Temperaturile maxime se vor incadra intre 23 de grade in depresiuni si 30 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime vor fi cuprinse intre 6...7 grade in estul Transilvaniei si 19...20 de grade pe litoral. Dimineata si noaptea, in zonele joase de relief, pe arii restranse va fi ceata.

joi in tara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005044 (s)