News Flash:

Grad de promovare de peste 80% la examenul pentru functiile de director de scoala, la Satu Mare

13 Octombrie 2016
1179 Vizualizari | 0 Comentarii
directori scoli
Peste 80% din candidatii la concursul pentru ocuparea functiilor vacante de director in unitatile de invatamant preuniversitar de stat din judetul Satu Mare au promovat proba scrisa, fiind o singura nota maxima, a informat Inspectoratul Scolar Judetean printr-un comunicat de presa. 
"Au fost prezenti 161 de candidati din cei 162 care au indeplinit conditiile de participare la probele din cadrul concursului, pentru 178 de optiuni. Nu au fost inregistrate cereri de retragere si nu au fost semnalate incidente. Au promovat proba scrisa 135 de candidati. Pentru 3 candidati evaluarea nu s-a finalizat datorita faptului ca nu au fost prezenti toti membrii din comisia de concurs. Procedura de organizare si desfasurare a probei scrise permite finalizarea ulterioara a evaluarii, dar nu mai tarziu decat data desfasurarii urmatoarei probe", conform sursei citate. 
Dintre toti candidatii, Diana Dutescu, inscrisa in concurs pentru ocuparea functiei de director la Scoala Gimnaziala Piscolt si la Scoala Gimnaziala Andrid, a obtinut punctajul maxim. AGERPRE
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004782 (s)