News Flash:

Gorghiu va candida din partea PNL Timis pe primul loc pe lista pentru Senat (surse)

14 Octombrie 2016
1211 Vizualizari | 0 Comentarii
gorghiu alina
Biroul Permanent Judetean al PNL Timis a stabilit sa-i ofere presedintelui PNL, Alina Gorghiu, locul intai pe lista pentru Senat, ramas vacant prin retragerea lui Vasile Blaga. 
''Alina Gorghiu va deschide lista pentru Senat, la Timis. Asa a anuntat chiar presedintele Nicolae Robu, joi. (...). Este foarte bine ca vine Alina Gorghiu la Timis. Va conta mult pentru noi, pentru obtinerea unui scor foarte bun. Dar va conta enorm pentru judet si dupa alegeri'', au declarat joi, pentru AGERPRES, surse din PNL Timis. 
Gorghiu este singura liberala de la centru, care nu provine din judet, dar care este preferata de liberalii timiseni sa ocupe primul loc pe lista de la Senat, ramas liber dupa retragerea lui Vasile Blaga, au afirmat surse din PNL Timis, pentru AGERPRES. 
''Presedintele national al PNL, Alina Gorghiu, ne-a rugat sa amanam luarea unei decizii pana joi, 13 octombrie. Eu am spus ca venirea cuiva din afara pe lista nu e nicio problema, poate fi chiar Alina Gorghiu candidat, dar nu suntem o filiala careia sa i se impuna pe cineva'', a declarat vineri presedintele PNL Timis, Nicolae Robu. 
Pentru Camera Deputatilor, PNL Timis i-a ales prin vot al Biroului Politic Judetean pe Marilen Pirtea, rectorul Universitatii de Vest, senatorul Ben-Oni Ardelean, Balint Petrescu si Liliana Onet, iar pentru Senat, Alina Gorghiu este secondata de Mariana Nagy. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1186 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006205 (s)