News Flash:

Gorghiu: Ponta a facut o greseala discutand separat majorari salariala

25 August 2015
1148 Vizualizari | 0 Comentarii
alina gorghiu
Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, ca premierul Ponta a facut o greseala tactica discutand separat majorarea salariilor din sistemul bugetar, ea aratand ca in acest sector sunt salarii "absolut ordinare", dar trebuie o discutie "responsabila si prudenta" privind aceste majorari.
"Cred ca a facut o mare greseala Victor Ponta facand o discutie separata cu cei din sistemul sanitar . (...) Nu voi fi niciodata adepta acestei spirale in care Victor Ponta ne impinge, a populismului. Da, sunt de acord, in domeniul bugetar sunt salarii absolut ordinare, si folosesc cu toata responsabilitatea acest termen, insa, in acelasi timp, o discutie pe majorarea salariilor trebuie facuta responsabil, prudent si cu toate argumentele cifrice pe masa. Corelat pentru toata lumea, etapizat. Nu poti sa creezi asteptari pentru toti bugetarii ca de maine le dublezi salariile. Este, dupa parerea mea, o eroare fundamentala", a afirmat Gorghiu, la Digi 24.
Ea a spus ca, desi exista o discutie referitoare la majorarea salariilor, nu exista un proiect in acest sens. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1347 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004720 (s)