News Flash:

Gorghiu: PNL ii va cere lui Ponta demisia in fiecare zi

7 Iunie 2015
1163 Vizualizari | 0 Comentarii
alina gorghiu
PNL ii va cere in fiecare zi demisia premierului Victor Ponta, a declarat, sambata, co-presedintele PNL Alina Gorghiu, care a sustinut ca PNL este dispus la "orice sacrificiu", inclusiv al "picarii" guvernelor sale in Parlament, pentru ca astfel sa fie declansate alegerile anticipate.
Gorghiu a spus ca este un fapt fara precedent punerea sub acuzare a premierului in functie pentru fapte asimilate cu coruptia, ceea ce afecteaza Romania si a constatat "cu stupoare" ca Victor Ponta nici nu are de gand sa demisioneze.
"Fiecare zi inseamna capital pierdut. Il intreb pe Victor Ponta cum poate sa se adreseza inaltilor oficiali din afara, cum poate sa ceara cetatenilor si societatilor sa nu faca evaziune fiscala cat timp el este pus sub acuzare pentru evaziune fiscala si alte fapte de coruptie. PNL ii va cere in fiecare zi lui Victor Ponta sa-si dea demisia", a spus Gorghiu intr-o conferinta de presa.
Ea a spus ca Ponta, in loc sa-si dea demisia, a convocat CeX al PSD abia luni, tn loc sa o faca imediat.
"Fac apel la responsabilitate catre toti liderii PSD care inteleg gravitatea momentului sa-i ceara lui Victor Ponta sa plece de la Palatul Victoria, pentru ca inteleg gravitatea momentului", a mai afrimat Gorghiu.
"Constat cat de necesara si de actuala este inca acea propunere facuta de PNL dupa alegerile prezidenttale si anume nevoia de alegeri anticipate. reiau astazi acea propunere de alegeri anticipate. E nevoie sa ne asumam si sa punem punct crizei cu un parlament si un guvern credibil", a aratat Gorghiu.
Liderul PNL a mai spus ca demisia premierului din functie creeaza premisa organizarii alegerilor anticipate , acesta fiind scenariul in care sa se formeze o majoritate credibila. Ea a aratat ca discutia pe anticipate nu poate fi facuta decat daca sunt de acord si ceilalti lideri ai partidelor politice.
Gorghiu a explicat ca in momentul in care guvernul a cazut in Parlament este necesar sa cada inca doua guverne pentru a se putea face alegerile anticipate.
Intrebata daca PNL este dispus sa accepte sa-i cada guvernele pentru alegeri anticipate, Gorghiu a spus ca PNL este dispus sa faca orice sacrificiu pentru a da un guvern credibil si sa scoata tara din criza fara precedent in care se afla.

gorghiu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1249 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006595 (s)