News Flash:

Gorghiu, despre colaborarea PNL-Ciolos: Nu avem o propunere de premier, acum

3 Octombrie 2016
1042 Vizualizari | 0 Comentarii
alina gorghiu
Alina Gorghiu a declarat, in exclusivitate, la Realitatea Tv, ca in acest moment, PNL nu are o propunere pentru postul de premier, prin urmare, nu se poate pronunta pe o eventuala propunere a lui Dacian Ciolos pentru un alt mandat de sef al Guvernului. Gorghiu a punctat, pe de alta parte, ca exclude orice fel de alianta cu PSD si i-a transmis lui Nicusor Dan ca el putea sa fie primar general al Capitalei, daca ajungea la o intelegere cu PNL.
"Nu avem o propunere de prim-ministru in acest moment, ne dorim un parteneriat foarte onest cu prim-ministrul si in masura in care vom putea, ne va comunica decizia lui cu privire la continuarea unui al doilea mandat. Acum singurul partener al PNL este electoratul", a spus Gorghiu, intrebata daca PNL il va propune pe Ciolos premier.
Totodata, Gorghiu a mai spus ca in doua saptamani se vor definitiva listele pentru candidaturile la parlamentare, in functie de respectarea criteriilor de intergritate si a mapei profesionale a candidatilor. Aceasta a mai adaugat ca nu le va face recomandari colegilor:
"V-am promis ca in doua saptamani veti vedea listele, nu as vrea sa le dau indicatii colegilor mei prin intermediul dumneavoastra, pentru ca nu ar fi corect din partea mea. Le vom analiza, ne vom uita la cele 10 criterii de integritate, ne vom uita la mapa profesionala. Sa va spun ca suntem intr un moment crucial pentru PNL si as vrea sa remarcati ca facem eforturi pentru a ne respecta niste citerii de intergritate, va spun ca eu avem obligatia sa judecam drept. Daca puneti PSD si PNL intr-un ecran nu aveti cum sa nu decideti in favoarea PNL", a spus Gorghiu.
Liberalii au decis sambata ca Alina Gorghiu sa fie presedinte unic al PNL, europarlamentarul Daniel Buda fiind imputernicit sa semneze listele listele electorale, din partea fostului PDL.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1187 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004784 (s)