News Flash:

Gorghiu cere DEMISIA ministrului Educatiei

14 August 2015
1163 Vizualizari | 0 Comentarii
alina gorghiu
Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, spune ca ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, ar trebui sa demisioneze, daca nu este capabil sa gestioneze procesul de admitere a elevilor la licee.
"Domnul ministru Cimpeanu ar trebui sa cedeze portofoliul Educatiei daca nu este capabil sa tina in frau o chestiune care ar trebui sa functioneze ca un ceas - procesul de admitere a elevilor la licee - si daca nu intentioneaza sa promoveze meritocratia in educatie. Neputinta domniei sale risca sa marcheze o generatie de elevi, sa revolte si sa nedreptateasca tineri care au facut eforturi pentru a fi admisi la un liceu bun", a scris, vineri, pe Facebook, Alina Gorghiu.
Ea a adaugat ca este de asteptat ca problemele care tin de guvernare sa scape de sub control, avand in vedere ca PSD este preocupat doar de “bataliile interne" si atacurile la adresa opozitiei.
"De altfel, cand bataliile interne si critica opozitiei sunt principala ocupatie a PSD, e de asteptat ca problemele care tin de guvernare sa scape de sub control fara ca nimeni sa observe", a aratat Gorghiu.
Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a cerut Corpului de control al MECS sa verifice legalitatea unor transferuri la clasa a IX-a, dupa repartizarea computerizata, din judetele Suceava, Bihor, Prahova si Braila, unde au fost peste 800 de astfel de solicitari aprobate.
Mediafax.ro 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1193 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006034 (s)