News Flash:

Gigi Becali o face praf pe Olguta Vasilescu: "Vai de capul tau, mai Olguta!"

19 Octombrie 2017
1148 Vizualizari | 0 Comentarii
olguta vasilescu
Inaugurarea noului stadion din Craiova ar putea fi din nou amanata. Arena este in faza de obtinere a avizelor si exista sunt sanse mari ca meciul cu FCSB, de pe 29 octombrie, sa nu se joace aici. Becali crede ca ar fi in avantajul Craiovei.
Lucrarile la noul stadion din Craiova au depasit demult termenul, iar inaugurarea a fost amanata de mai multe ori. Acum, oltenii erau sigur ca primul meci oficial care se va disputa aici va fi cel cu FCSB, de pe 29 octombrie. Dar sunt sanse destul de mici ca arena sa obtina toate avizele pana la aceasta data.
Gigi Becali este si el de parere ca partida CS U Craiova - FCSB nu se va juca pe noua arena. Si spune ca este in avantajul celor de la Craiova, deoarece presiunea ar fi fost mult mai mare pe ei: "Am inteles ca nu se va juca meciul pe noul stadion. Eu cred ca e o decizie buna. Cand joci cu Steaua e presiune mereu, dar acum, ca s-ar fi inaugurat noul stadion, era presiunea si mai mare. Si era si emotie. Era o presiune in plus. Au gandit-o bine cei de la CSU", a spus Becali la Pro X.
Exista zvonul ca primul meci oficial de pe noua arena s-ar putea disputa pe 18 noiembrie, cu Juventus Bucuresti. Data nu este intamplatoare. Olguta Vasilescu, fostul edil din Craiova, cea care a insistat pentru acest stadion si care a fost in spatele infiintarii CS U, implineste 43 de ani pe 18 noiembrie. Gigi Becali spune ca a ramas dezamagit de modul in care Olguta Vasilescu s-a transformat: ”Mie imi placea de Olguta Vasilescu, dar a luat din mentalitatea lui Dragnea. Vrea si ea sa conduca, sa aiba putere. Vai de capul tau, mai Olguta, mai!”, a spus Becali, la ProX.

gigi becali
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1213 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006108 (s)