News Flash:

Gigi Becali, anunt de ultima ora

24 Aprilie 2016
1777 Vizualizari | 0 Comentarii
becali eliberat
Finantatorul echipei Steaua Bucuresti, George Becali a anuntat la finalul meciului castigat cu 3-0 impotriva formatiei Viitorul Constanta ca din sezonul viitor, echipa se va numi "Fotbal Steaua" si ca a inregistrat deja marca la OSIM, anunta Digi Sport.
La finalul meciului din Liga 1 cu Viitorul Constanta, George Becali a anuntat ca echipa sa ar putea avea din sezonul viitor un nou nume. Becali nu se opreste aici si spune ca echipa va avea si o alta sigla.
"Am fost la OSIM si am inregistrat o noua marca! Am scris "Fotbal", sus, mare, iar dedesubt "Steaua", mai mic. Asa ca, gata, am terminat cu FCSB, ne vom numi "Fotbal Steaua", ca fotbal facem!", a declarat George Becali, la finalul meciului cu Viitorul, potrivit Digi Sport.
Cu doar 3420 de suporteri in tribuna la meciul cu echipa antrenata de Gheorghe Hagi, Steaua risca sa fie parasita definitiv si de acestia, daca planul lui Becali va fi pus in aplicare. Laurentiu Reghecampf spera ca sefii clubului sa ajunga la un acord cu cei conduc CSA Steaua Bucuresti, astfel incat suporterii sa o considere din nou pe actuala formatie continuatoarea echipei infiintate in 1947.
"Singurul lucru pe care trebuie sa-l facem e sa ajungem la o intelegere cu cei de la clubul sportiv, acesta este singurul lucru pe care trebuie sa-l facem. Noi vrem, am facut pasi, asteptam raspunsul celor care au in momentul de fata cheia sa rezolve acest lucru. Decoamdata nu am primit niciun raspuns, vom vedea ce se va intampla", a spus Reghecampf la conferinta de presa de dupa meciul cu Viitorul.
CSA Steaua si FC Steaua, clubul de fotbal finantat de George Becali, se afla de mai mult timp in conflict dupa ce gruparea Armatei a obtinut in instanta anularea marcii inregistrate de echipa din Liga I. Inalta Curte de Casatie si Justitie a anulat, pe 3 decembrie 2014, marca Steaua Bucuresti inregistrata sub nr. 061735 in 29 ianuarie 2004 de SC Fotbal Club Steaua Bucuresti SA.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1282 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005972 (s)