News Flash:

Ghita se plange ca nu poate plati gunoiul, apa, energia din cauza sechestrului. "Nu sunt lasat sa traiesc!"

30 Iunie 2015
1109 Vizualizari | 0 Comentarii
sebastian ghita2
Deputatul Sebastian Ghita a spus, marti, la instanta suprema, ca din cauza sechestrului extins pe bunurile si conturile sale se afla in imposibilitatea de a face plati firesti, precum la energie electrica, apa sau gunoi, adaugand ca prin aceasta masura nu este lasat sa traiesca si sa existe.
Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) au luat in discutie, marti, contestatia lui Sebastian Ghita la ordonanta procurorului DNA prin care s-a stabilit sechestru asigurator pe bunurile mobile si imobile ale deputatului.
La dezbateri, avocatul lui Ghita a aratat ca apararea incearca sa provoace o evaluare anticipata a probelor, sustinand ca faptele pentru care procurorul a luat masura sechestrului asigurator ar fi fost anchetate deja de DNA central inca din anul 2011.
Totodata, avocatul a sustinut ca nu este motivata masura sechestrului extins, ca nu este prevazuta nicio limita maxima de instituire a sechestrului si ca DNA Ploiesti a luat in mod unilateral o decizie care nu era in competentele sale, apararea cerand magistratilor ICCJ desfiintarea ordonantei prin care s-a luat masura sechestrului asigurator in dosarul de la DNA Ploiesti.
In replica, procurorul DNA le-a aratat judecatorilor ca motivele invocate de aparare nu sunt intemeiate si a explicat pe larg in ce conditii s-a facut extinderea de punere sub sechestru, respectiv ca prin prima ordonanta s-a dispus sechestru pe o suma de 10 milioane de lei, dupa care s-au extins cercetarile pentru alte acuzatii, context in care anchetatorul a apreciat ca este nevoie de extinderea masurii sechestrului asupra bunurilor fara limita de suma.
La randul sau, deputatul Sebastian Ghita le-a spus magistratilor ca, avand toate conturile blocate, este intr-un impas financiar, iar acesta masura nu il lasa sa traiasca si sa existe. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1314 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007437 (s)